UWAGA!
Minęło 2084 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Reserved - Rio Collection

marzena123

  • użytkownik
  • Wiadomości: 28

#1 2008-04-05 22:25

siemka zna ktoś nutkę z nowej reklamy Reserved.

Pozdrawiam :)



Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Snapshot

Snapshot+282

#2 2008-04-05 22:29

Opis reklamy i muzyki w niej zawartej - wskazany

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

KamaPL

  • +1
  • nowy
  • Wiadomości: 2

#3 2008-04-06 11:59

Chodzi o tą piosenke z tej strony http://www.re-reserved.com/ (dokłądnie jest na filmie na tej stronie)



Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

ToM111311

  • gość

#4 2008-04-06 22:44

Dołączam się do proźby! ^^

Zna ktoś tytuł? ;>

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

marzena123

  • użytkownik
  • Wiadomości: 28

#5 2008-04-07 15:31

KamaPL :

Chodzi o tą piosenke z tej strony http://www.re-reserved.com/ (dokłądnie jest na filmie na tej stronie)

Ok tylko jest mały problem nie mogę otworzyć tej strony :(

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

ToM111311

  • gość

#6 2008-04-07 18:14

ma bardzo zaawansowaną grafike.....trzeba najnowszych flashplayerów :(

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Najlepsza odpowiedź:

zenefan

zenefan+25

  • superman
  • Wiadomości: 290

#7 2008-04-08 02:33

No problem B&S (=brothers and sisters):

Mamelo Sound System - Morte E Vida Pequenina (Reserved Rio Collection - Re-recorded Version) (00m43s)

Ostatnio edytowany przez zenefan (2008-04-13 23:27)


Drodzy przyjaciele Polski, szczere kondolencje otrzymać dzisiejsze wydarzenia! Modlę się za dusze zmarłych! Dzielimy ból!
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

marzena123

  • użytkownik
  • Wiadomości: 28

#8 2008-04-08 17:04

tak wiem ze trzeba zainstalować flashplayer'a ale nawet zainstalowanie tego nie przyniosło rezultatów :/

Gdyby ktoś miał ta nutkę w mp3 mógł by mi ja przesłać na maila marzenakoscian@o2.pl 

Pozdr.:)

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Snapshot

Snapshot+282

#9 2008-04-08 21:03

Przecież nasz wspaniały zenefan podał link do piosenki w mp3 wyżej...

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

MAdziag

  • gość

#10 2008-04-11 21:04

hej, a ktoś wie jak się nazywa wykonawca?

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Zimek

  • gość

#11 2008-04-12 21:41

Czy gdziekolwiek można znaleźć pełna wersję piosenki?

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Emi

Emi+7

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

zenefan

zenefan+25

  • superman
  • Wiadomości: 290

#13 2008-04-13 23:21

The song is 90% Mamelo Sound System - Morte E Vida Pequenina but in the commercial this song was re-recorded (here is the rest 10%) with another lyrics ... "Cadę Teresa? Aonde anda minha Teresa?" turned into "la belleza..." (or similar)... Listen the difference ;)

Ostatnio edytowany przez zenefan (2008-04-13 23:22)


Drodzy przyjaciele Polski, szczere kondolencje otrzymać dzisiejsze wydarzenia! Modlę się za dusze zmarłych! Dzielimy ból!
Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

Emi

Emi+7

#14 2008-04-14 19:07

Pod reklamą (na You Tube) ktoś napisał "It's „Morte Vida Pequenina" by Mamelo".
Moim zdaniem muzyka tego zespołu pasuje stylem, ale tytuł nie pasuje do poszukiwanej. Zresztą sami zobaczcie ;)

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

zenefan

zenefan+25

  • superman
  • Wiadomości: 290

#15 2008-04-15 00:17

Not exactly Mamelo ....but Mamelo Sound System ;) I read about this song on their site.


Drodzy przyjaciele Polski, szczere kondolencje otrzymać dzisiejsze wydarzenia! Modlę się za dusze zmarłych! Dzielimy ból!
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

marzena123

  • użytkownik
  • Wiadomości: 28

#16 2008-04-17 11:22

Mamelo Sound System - Morte & Vida Pequenina  <---  to na 100% ta piosenka  :]

Pozdr. :]

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

zenefan

zenefan+25

  • superman
  • Wiadomości: 290

#17 2008-04-17 21:40

marzena123 :

Mamelo Sound System - Morte & Vida Pequenina  <---  to na 100% ta piosenka  :]

Pozdr. :]

Yes, we know! Easy to find the original, but in the commercial they used a re-recorded version. That's all ;)


Drodzy przyjaciele Polski, szczere kondolencje otrzymać dzisiejsze wydarzenia! Modlę się za dusze zmarłych! Dzielimy ból!
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

goldys

  • gość

#18 2008-04-22 21:05

Proszę Was bardzo :)
http://www.sendspace.pl/file/t1YQtAKj/


Polecam przesłuchać jeszcze inne kawałki mamelo :D

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

albertoxxx

  • gość

#20 2008-05-11 13:56

brawo "nikt" w końcu ktoś rozgarnięty

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie
Następna strona ►►