dodaj pytanie +bez rejestracji
witam,
mam następujący problem, niektórym moze wydać się śmieszny, ale gdy po znalezieniu jakiegoś serialu klikam na migający napis POBIERZ (odnosi się on do motywu muzycznego z tego serialu) to zamiast okienka ściagania otwiera sie w oknie przeglądarki ta piosenka i nijak idzie ją pobrać na dysk? wie ktoś jak sie moge uporać z problemem?
Kliknij prawym przyciskiem myszy na link "Pobierz" i wybierz "Zapisz element docelowy jako..."
Powinno pomóc ![]()
ja mam ten sam problem i to nie pomogło. Co robić?
Jaką masz przeglądarkę internetową?
Spróbuj:
Zakładki -> Opcje -> Treść -> Zarządzaj -> Na liście wyszukaj rozszerzenia MP3 (powinno w twoim przypadku tam być), zaznacz je i wybierz "Zmiana czynności..." -> Zaznacz "Zapisz na komputerze", potwierdz wszystkie okienka wciskając przycisk OK. Na wszelki wypadek zrestartuj przeglądarkę. Jeśli to nie pomoże to daj znać - pomyślimy dalej ![]()
ja mam taki problem ze probuje sciagac muzyke z tej strony przez video downloadera bo jak klikam 'download' i tam robie co trza to potem przez wiecznosc (wiem bo tyle czekalem) trwa napis 'connecting'. no ale video tez mi nie dziala...
np muza z niemieckiej reklamy kindera maxi king
.
probowalem tez programami P2P, ale jest tam tylko polska wersja ![]()
prosze wiec o pomoc
[ Wygenerowano w 0.107 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]