UWAGA!
Minęło 903 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Ot taki problemik

• Strona:
  • 1

cobros17+86

• vip

#1 2009-08-21 14:31

Cześć mam takie pytanie czy jest możliwość aby winamp pokazywał tytuły piosenek nie tylko stacji przy korzystaniu ze streama na platformie tube fm konkretnie chodzi mi o radio złote przeboje
wiem że na Mieście Muzyki i Polskiej Stacji jest takie coś na tubie pokazuje tylko nazwę stacji
da się to jakoś zmienić:)smilesmile

Vip ma zawsze rację  - no chyba że administrator lub moderator  mówi inaczej big_smile
"Choćbyś nie wiadomo jak starał się coś zrobić, Chuck Norris zrobi to lepiej, szybciej i taniej. " cool cool
"Piosenki osobiste" http://muzykazreklam.pl/t21518.html/ Zapraszam
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2009-08-21 14:31

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#2 2009-08-21 15:09

Spróbuj słuchać nie przez Winampa. Tzn ja tak słucham i na stronie na bieżąco pokazują się tytuły utworów, jak również tego, co będzie grane za chwilę. Przynajmniej w tych złotych stacjach, których słuchałam...
Wiem, że to nie rozwiązuje Twojego problemu, ale może się przyda. big_smile

Ostatnio edytowany przez huviretki (2009-08-21 15:13)

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

cobros17on

cobros17+86

• vip

#3 2009-08-21 15:15

no tak wiem ale czasem jak jakąś grę czy program to nie zawszę zdążę wyłączyć i zobaczyć co to za piosenka
no i przez winampa mam stabilniejszy odbiór

Vip ma zawsze rację  - no chyba że administrator lub moderator  mówi inaczej big_smile
"Choćbyś nie wiadomo jak starał się coś zrobić, Chuck Norris zrobi to lepiej, szybciej i taniej. " cool cool
"Piosenki osobiste" http://muzykazreklam.pl/t21518.html/ Zapraszam

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#4 2009-08-21 15:51

A, rozumiem. W kwestiach technicznych jestem bezsilna, ale sama jestem ciekawa, czy jest jakiś sposób zmian w wyświetlaniu info w Winampie.

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.
  • Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 903 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy New Moon / Księżyc w Nowiu, Smutna trochę pogrzebowa piosenka z nutką nadziei, Trafiony zatopiony, Nowojorski hip hop, Discovery science - bombki, Piosenki na VIVA, Piosenki z radia Planeta.fm, Teraz albo nigdy!, Arctic - Mam jeszcze czas..., xXx,
Popularne słowa kluczowe: