UWAGA!
Minęło 892 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Szukam filmow

• Strona:
  • 1

Manon

• użytkownik
  • Miejscowość: Poznań

#1 2009-08-30 09:26

A wiec szukam filmow typu: BREATHING ROOM , THE KILLING ROOM , CUBE , HOUSE OF 9 , PIŁA 2 - czyli grupka ludzi zamknieta w jakims domu gdzie sie miedzy soba zabijaja big_smile etc...

Druga kategoria filmy typu: RZEZNIA , INCUBUS , TURYSCI RAJ UTRACONY , TEKSAŃSKA MASAKRA PIŁĄ MECHANICZNĄ , UKM , REKKER - czyli grupka ludzi uciekajaca przed czyms big_smile

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2009-08-30 09:26

bartek149

bartek149+3

#2 2009-09-01 11:06

Z drugiej kategorii tak naprędce to przypomina mi się "Wzgórza mają oczy", "Droga bez powrotu", tak troszkę pasuje "Oszukać przeznaczenie", "Łowcy Umysłów", może "Silent Hill", "Resident Evil", "REC", "Świt żywych trupów", "Ziemia żywych trupów", "Cięcie" ["Hack"], "Haloween", jeszcze jest "Borderland", ale nie obejrzałem na razie.

Z pierwszej grupy to "Potępiony". Był taki motyw też w "Paragraf 78", ale oglądałem tylko część.

Jak mi się coś przypomni to dopiszę.

Bloodwayne

Bloodwayne+54

• wymiatacz
  • Miejscowość: Somewhere
  • Vizyer

#3 2009-09-01 17:06

Paragraf 78 podchodzi  bardziej pod thriller

• Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 892 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy [TVN] Filmy na Wielkanoc 2011, Harry Potter i więzień Azkabanu, Jackie Chan - superkino TVN, Filmy Bergmana, Mam talent, Mr. Kiss Kiss Bang Bang!, [Disney Channel] Nowe odcinki na wakacje, Tytul piosenki z YT, [HBO] Październik 2010, Hortex - świat z owoców, Filmowa uczta w HBO,
Popularne słowa kluczowe: