UWAGA!
Minęło 748 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Heyah - kot i kruczki

strobik

• gość

#21 2009-10-02 21:10

moze ktoś wrzuci mp3 z wersji po polsku?

:-)

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2009-10-02 21:10

Lola48

• gość

#22 2009-10-05 14:54

Ten playyy to jest porąbany smile Niech się wypchają !!!!
Tekst po polsku :
Moja niunia odleciała do afryki,
teraz bocian daje jej smakołyki,
inne ptaki gniazda mają,
na mnie nawet wróble srają smile))

czarna444ona

czarna444+80

#23 2009-10-05 20:51

nie wiem co ten wątek ma w sobie, ale widzę ludzie się nie poddają smile
ile razy jeszcze ktoś poda linka do strony heyah gdzie za free można pobrać muzykę z reklamy w 3 wersjach, albo napisze odkrywczy tekst "po polsku" ???
może jakiś konkurs zrobimy na wytrzymałość administratorów?? hihi
odznaczcie temat i zamknąć wątek... kto jest za? wink

Wszystkie utwory z KSD, Top Model, PM, Hotel 52, Szpilki na Giewoncie, Prosto w serce, Brzyduli i niektórych trudnodostępnych REKLAM są do pobrania TUTAJ

Jeśli pomogłam --> + wink

Szpaku

• gość

#24 2009-10-19 08:21

Drodzy,

To nie PLAY ustala ceny, anie nie Orange czy Era, tylko urząd, m in antymonopolowy + jakieś tam inne ds ochrony konkurencji. Gdyby było inaczej to Play nie przetrwałby na rynku - nie ma swojej infrastruktury (anten, stacji itp.) Minuta z np Orange do Play kosztuje ok 70gr, powiedzmy, że 20gr idzie do Orange, 50 gr do Playa i w taki sposób ten operator ma szanse przetrwać.

wroc

• gość

#25 2009-11-24 21:09

Mniej więcej tak jak szpaku powiedział.

Play jako młoda sieć ma najwyższe stawki międzyoperatorskie - MTR, czyli np. jak dzwonisz z "sieci A" do Play, to "sieć A" musi płacić Playowi 59 gr za minutę połączenia kierowanego do ich sieci. Podobnie ma Cyfrowy Polsat.
A tzw. Wielka trójca ma stawki ok. 20 gr. MTR-y są ustalane przez Urząd Komunikacji Elektronicznej.

PLAY

• gość

#26 2010-02-11 19:24

Siec PLAY nie podpisala jakiegos tam porozumienia i dlatego do play kazda siec ma drozej

wroc

• gość

#27 2010-03-04 23:24

PLAY napisał:

Siec PLAY nie podpisala jakiegos tam porozumienia i dlatego do play kazda siec ma drozej

Nie gadaj bzdur, tylko przeczytaj, to co napisałem. Tak samo jest z Polsatem Cyfrowym (on tez ma swoją telefonię, i Centernetem - operatorem wRodzinie). Jeżeli nadal nie rozumiesz, to wpisz w google słowo "interconnect", to może zrozumiesz  na czym ten (telekomunikacyjny) świat stoi.

Kotek Rysiek =]

• gość

#28 2010-04-29 18:48

Zaje...fajna reklama !!! kociak wymiata kruki!!!

Statystyki tematu "Heyah - kot i kruczki": ocena 8 na 10, liczba ocen: 28, wyświetleń 22483
Dodaj odpowiedź
Minęło 748 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Heyah - w dzien sms-ujesz a w nocy gadasz, Heyah, Bajka z jakimś grubym kotem, Czy można jakoś ściągnąć tą melodię?, Netia - mobilny internet - cyganie, Kobieta - kot, Heyah - sąsiad głośny przenośny, Whiskas Supreme, Mam talent, Miś Uszatek,
Zobacz także:
Jeżyki: kolacja

BMW: Kermit
Popularne słowa kluczowe: heyah kruki dzwonek, bez kruczków piosenka, dzwięk z reklamy heyah, dzwonek heyah kruki, dzwonek moja niunia, dzwonek reklama heyah kruki, fara czira, heya teksty reklam, heyah kruczki, kot w reklamie heyah, kruki heyah, moja niunia odleciała do afryki mp3 chomikuj.pl, moja niunia pojechał do afryki, moja niunia pojechał do afryki na telefon, moja niunia poleciałe do afryki bocian je przynosi smakołyki, moja niunia wyjechala do afryki, moja niunia wyjechała do afryki-czasoumilacz, moja niunia wyjechała do afryki-czasoumilacz na plusa pobierz, muzyczka z reklamy heyah, muzyka z reklamy heyah