Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali... Forum jest częścią portalu rypka.pl
Poszukuje piosenki z filmu "raise your voice" pa polski "szansa na sukces". Kiedy Hilary Huff jedzie taxi przez Los Angeles na te warsztaty muzyczne. Nie wiem czy ktoś wie o co mi chodzi, ale mimo wszystko proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Widzę że nikt nie wie o co mi chodzi więc jeszcze teraz wytłumaczę bo jakoś jak to przeczytałam to sama nie zrozumiałam. Może ktoś sobie skojarzy. Poszukuje piosenki z tego właśnie filmu z Hilary Duff. Gdy ona już jechała na te muzyczne warsztaty. Ta muzyka lecie od momentu kiedy dla niej ukradziono kurtkę. Kiedy wsiadała do taksówki. Jeśli ktoś sobie coś skojarzy to weźcie podajcie tytuł piosenki która tam wtedy leci. Pozdrawiam.
aga*, sporo piszesz na forum, może się zarejestrujesz, będziesz miała wygodniej, i będziesz mogła edytować swoje posty.
a ma ktoś tą piosenke co ona śpiewała w finale z tym swoim menem? ;>
A wie ktoś jaki tytuł ma ta melodia gdzie oni wszyscy grają na tym placu a robin ze swoją kumpelą śpiwają uuuje . Proszę o podanie mi tytulu lub miejsca gdzie będe mogła to ściągnąc.
Mam ogrooooomna prosbe! Zna ktos moze tytul piosenki ktora spiewa Robin na koncercie finalowym??????? Blaaagam pomozcie!! Bylabym bardzo wdzieczna gdyby ktos mi napisal ten tytul ![]()
jaki jest tytuł piosenki tam cio hilary śpiewała przy lustrze prosze pomózcie mi błagam:)![]()
ej kto śpiewa tą piosenke w garfieldzie o ooo south good i jak w 2 części też śpiewał jak piekł z nimi ciasto:(
Hej! Czy wie ktos moze jaki jest tytul tej piosenki kiedy hilary z bratem jest na koncercie? Piszcie
)
Hey poszukuje piosenki
.Czy ktos moze zna tytul piosenki ta co ona śpiewa w pokoju co stoi w pomarańczowej bluzeczce na samym prawie poczatku???
:)Hey czy ktos zna piosenke co ona spiewa i gra na pianinie co ja brat nagrywal????
Na końcu jest piosenka "Jericho" -
a czy ktos może wie jaki utwor gra taka laska na fortepianie kiedy Terry wchodzi, by umowic ja z tym kolesiem i jednoiczesnie sie z nia zapoznaje?
nie wiecie jaki utwór grają nauczyciele na koncercie pokazowym?
prosze o odpowiedz jbc gg 464831
Czy ktoś zna tytuł tej piosenki co jest gdy ona się pokłóciła z tym chłopakiem??? taka wolna... chyba w FIFA07 też była
edek napisał:
a kto zna ta piosenke co ona sie z tym chłopakiem pokłóciła???
Keane - We Might As Well Be Strangers
Kinga295 napisał:
ktoś zna tytuł tej piosenki której sie uczą na lekcjach ( ta alleluja..)
Alleluja z oratorium Mesjasz Georga Friedricha Haendla