dodaj pytanie +bez rejestracji
Czy mógłby ktoś powiedzie, jeśli zna, tytuł utworu, który leci w tle do zwiastunku filmu ,,Weronika postanawia umrzeć..."
Byłabym bardzo wdzięczna.
Melodia wpada w ucho.
;d
A ma ktoś może piosenkę też z zwiastuna ale z tv? Bo w tv jest inna piosenka, śpiewana przez kobietę, wydaje mi się że po francusku. Poszukuje jej i nic nie mogę znaleźć ;/
josie napisał:
Lisa Ekdahl - Vem Vet
śliczna
Josie - jesteś doskonała !! Od kilku dni szukam tej piosenki :-)
Dzięki i pozdrawiam !!
Polecam gorąco te piosenkę
Oczywiście jest to doskonałość ze Szwecji, tylko Szwedzi mogą tworzyć tak wspaniałą muzykę.
polecam również tłumaczenie tekstu.
Pozdrawiam,
M
MS napisał:
Oczywiście jest to doskonałość ze Szwecji, tylko Szwedzi mogą tworzyć tak wspaniałą muzykę.
M
Zgadzam się w całej rozciągłości.
Witam. Czy ktoś wie co to za utwór grany na pianinie? Przewija się chyba w kliku momentach w filmie. I nie chodzi mi o ten co Weronika grała w tej klinice. Pozdrawiam wszystkich. Ja jestem świeżo po obejrzeniu filmu ![]()
Ja mam pytanie, czy ktoś się orientuje jak nazywają się te 2 utwory, które Wronika gra w klinice? pozdrawiam : )
radiohead - everything in its right place. Utwór z początku filmu
mysle ze to jest ten drugi utwor, ktory Weronika gra w klinice Andrea Morricone - Veronika Decide di Morire
Mam takie pytanko jaki jest tytuł piosenki na samym początku kiedy Weronika próbowała popełnic samobójstwo?
Już wiem sprawdziłam radiohead i to było to!!!! Dzięki
a może ktoś ściągną film?
bo ja szukam i nie mogę znaleźć. może poda ktoś linka??
hej a co to za piosenka taka radosna podczas kąpieli w basenie????
A czy ktoś zna moze soundtrack z filmu "weronika..."?
Mógł by ktoś napisać wszystkie tytuły jakie zna z filmu Veronika ??? Nigdzie nie mogę tego wyszukać :-(
Z góry DZIĘKUJĘ :-)
Greg Laswell-Come Undone
Radiohead-Everything In Its Right Place
Lisa Ekdahl - Vem Vet
[ Wygenerowano w 0.055 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]