Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali... Forum jest częścią portalu rypka.pl
Czy wie ktoś może co za piosenka jest w reklamie serialu dom nad rozlewiskiem?
część tekstu "kiedy szukasz do mnie drogi ja ci chętnie w tym pomogę"
i jeżeli ktoś zna motyw/piosenkę z bębenkami, leciała gdy Gosia była u Grzesia a on walił w bębenek..
czy ktoś zna tą piosenke? nie tylko była w reklamie, wykonywana była takze w filmie
nie wiem czy o ta piosenkę chodzi ale jedną była "cisza" Joanny Komorowskiej.
I jeszcze Léo Delibesa - flower duet (część z opery w trzech aktach)
Pozdrawiam
mysza z krk napisał:
nie wiem czy o ta piosenkę chodzi ale jedną była "cisza" Joanny Komorowskiej.
czy to ta piosenka co ta serialowa córka Brodzik grała??? próbowałam ją znaleźć i nigdzie jej nie ma a ona bardzo mi się podobała.
Noo kurcze, ja też szukam i szukam tej piosenki, wiem tylkooo to że śpiewa ją Olga Frycz czyli ta córkaa w filmie xd. Jejkuu, no nigdzie nie ma tej piosenki, ehh żeby był tytuł.. no ale.. cóż .
tralala napisał:
a mogłabyś podać linka z tą piosenką Komorowskiej? bo znalezc nie mogę...
właśnie, ej, weź podaj bo ja też znaleźć jej nie mogę nigdzie ^^
właśnie tez nie wiem gdzie można tą piosenke znaleźć "cisza" strasze mi sie podoba ktos powiedzial że to jest piosenka Joanny Komorowskiej ale jak wpisywałam ten tytuł na Youtube to nie ma nic ani jednej piosenki jeżeli ktoś ma link albo dokładny tytuł to proszę o kontakt na moim meilu : ami98@op.pl będę bardzo wdzięczna osobie która mi to wyśle
Pozdrawiam ![]()
monika20 napisał:
Ja również proszę o maila z linkiem do utworu "Cisza". Z góry dziękuję.
P.S. Mój mail ellewoods0@op.pl
getdirty napisał:
Ja też poprosze o "ciszę"
karolcia445@wp.pl
ja również poproszę o "cisze"
mój mail kropka370@o2.pl
Ja też szukałam, a nie znalazłam. A ta piosenka jest śliczna
. Tyle, że jej nie ma. Próbowałam ją nawet ściągnąć przez programy na kompie, ale nie ma. Pozostaje czekać
jejkuuu, mi też się strrrasznie podoba, i jestem pewna, że słyszałam ją kiedyś nie raz. jeśli ktoś znajdzie niech poinformuje tutaj i podzieli się. pozdrawiam ![]()
Poszaleliście z tymi adresami?
Jak tu zostawiacie prośby, to wypada tu zajrzeć po odpowiedź.
Wiem, czepiam się, ale mnie to wkurza: "poproszę to i to, a adresik jest tu i tu". To jest forum, tu się zadaje pytania, a nie składa zamówienia. ![]()
Szukałam tej piosenki chyba wszędzie nigdzie jej nie ma!
Bardzo prosze jeśli ktoś ją wkońcu znajdzie niech wrzuci linka!
olenka_227 napisał:
Ja tez bardzo prosze o ''Ciszę".
Z góry dziekuję.
Mój mail: olenka_227@wp.pl
http://www.mptrzy.pl/search/komorowska-cisza/1/mp3 chyba to to ![]()
Byłabym wdzięczna za przesłanie utworu "cisza" bo nigdzie go nie ma. Mój adres misti152@wp.pl z góry dzięki
Nie można jej nigdzie znaleźć:( I tu gorąca prośba:)
Niech któryś z szczęśliwych posiadaczy tej piosenki wrzuci ją na senspace'a albo coś podobnego i poda tutaj link:)