dodaj pytanie +bez rejestracji
Jak nazywa siê piosenka jak Adamek wchodzi³ na ring ? ( polska piosenka )
ja siê zastanawiam jak siê nazywa utwór który lecia³ tu¿ po walce... jak by³y wywiady z ekspertami.... wie kto¶?
A wie kto¶ jak nazwa siê utwór który lecia³ zaraz po walce Cygana Kosteckiego z Soszyñskim? To by³ przerobiony utwór z soundtracku do filmu Amelia z dodamym takim bitem. Genialnie im to wysz³o i chcia³bym to gdzie¶ dorwac
szuka³em na youtube ale te mixy co znalaz³em to niestety nie to co by³o w polsacie. Proszê o pomoc liczê na Was bo wiele razy ju¿ mi pomogli¶cie
pozdrawiam
Czy kto¶ wie jaki tytu³ ma piosenka która lecia³a kiedy na ring wychodzili dawid kostecki i jonak
hmm.. a znacie taka spokojna techno nutke co leciala przy wychodzeniu boksera na ring..

jak wychodzi³ Go³ota to lecia³o : Kanye West - Stronger
tak jakby kto¶ chcia³ wiedzieæ ![]()
timon6789 napisa³:
Czy kto¶ wie jaki tytu³ ma piosenka która lecia³a kiedy na ring wychodzili dawid kostecki i jonak
firma-czas na walke
Jak Kostecki Wchodzil to lecialo Firma-Czas Na Walke
jak Adamek wchodzi³ na ring lecia³a piosenka Funky Polak-Pamiêtaj
ja siê zastanawiam jak siê nazywa utwór który lecia³ tu¿ po walce... jak by³y wywiady z ekspertami.... wie kto¶?
dok³adnie, lecia³a muzyczka w przerwach (nie jak wchodzili na ring) tylko w tak zwanym "miêdzyczasie"
wie kto¶? Wpad³a mi w ucho... ![]()
utworek który lecia³ po walce "Cygana" Kosteckiego z Soszyñskim ![]()
Szukam melodii, która lecia³a na gali Polsat Boxing Night m.in. w przerwie miêdzy 4 a 5 rund± w walce Adamek - Go³ota. To taka do¶æ powa¿na melodia, któr± s³ysza³em wiele razy m.in. w Mam talent, na Polsacie Sport te¿ przy jaki¶ filmikach i chyba nawet w reklamie tej walki. Nie wykluczone ¿e to melodia z jakiego¶ filmu. Z góry dziêki
[ Wygenerowano w 0.073 sec, liczba zapytañ do bazy danych: 9 ]