dodaj pytanie +bez rejestracji
Witam ! Potrzebuję piosenki ze starej rekamy kawy Maxwell House. Bardzo romantyczne klimaty, bodajże po francusku :-) http://www.clipfish.de/special/supertal … ighlights/ - pierwsze sekundy ! :-)
Pierwsze sekundy to IX symfonia Beethovena, konkretnie Oda do radości (tekst: Fryderyk Schiller, więc po niemiecku). Jest jednocześnie hymnem Europy:
Serdecznie dziękuję za odpowiedź..ale czy aby na pewno słuchasz dobrego linku ? Od 00:00 czyli od początku leci utwór którego właśnie szukam i z pewnością nie jest to "Oda Do Radości". Bardzo zależy mi na tym utworze Panowie i Panie. Pomożecie ?![]()
Bartolino napisał:
Serdecznie dziękuję za odpowiedź..ale czy aby na pewno słuchasz dobrego linku ? Od 00:00 czyli od początku leci utwór którego właśnie szukam i z pewnością nie jest to "Oda Do Radości". Bardzo zależy mi na tym utworze Panowie i Panie. Pomożecie ?
Jest do dokładnie momenr przez tym, jak padają słowa "Hi, ich bin Roxana..".
Nie wiem, za pierwszym razem pod tym linkiem wyskoczyło mi coś innego. Ale teraz chyba już to, co trzeba. To jest Enigma - Sadness part I. ![]()
Ostatnio edytowany przez huviretki (2009-11-15 18:24)
Chciałem z tego miejsca bardzo, ale to bardzo serdecznie Ci podziękować. Wiedziałem gdzie trafić:)
Nie ma sprawy! ![]()

[ Wygenerowano w 0.094 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]