♫ Piosenki na VIVA

dzollsica+3

• stały bywalec
  • Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
  • dzolls
  • dzolls

#1 2007-07-24 18:20

otóż widziałam któryś raz z rzędu tledysk ale coś im się popsuło i nie wyświetla wykonawcy i tytułu. teledysk stylizowany na reportaż, występują tam tez lego (tak, szukałam na yt ale nie doszukałam się tego;p) z tym że jako nagłówki gazet i opis tego niby-reportażu wyświetlali hasło : PEOPLE ARE JUMPING EVERYWHERE. na tym teledysku ludzie tak fajnie skakali, na stacji w metrze i wogóle... to chyba był na dodatek Londyn wink

help meee wink

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. smile
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2007-07-24 18:20

Johnny_8

Johnny_8

• użytkownik
  • Miejscowość: Mlw

#2 2007-07-25 19:38

Ja już o tym pisałem kilka tematów poniżej. To Jeckyll & Hyde- Freefall

~                       Żyję po to, by pomagać ludziom. (Wyjątkiem jest jedna kobieta...)                         ~

http://img84.imageshack.us/img84/936/lampipampirypkatratatatmj5.png

dzollsica

dzollsica+3

• stały bywalec
  • Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
  • dzolls
  • dzolls

#3 2007-07-26 12:17

szczerze to nie zwróciłam uwagi na ten temat więc przeprasza,

ale i tak

balszoje spasiba mimo wszystko wink

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. smile
Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

Karolay`n

• gość

#4 2009-06-07 21:32

Ej eloł .!
Mam prośbię pamiętacie możę leciała taka piosenka na VIVA Skootiego tego jakby Dj albo coś .
Właśnie nigdzie nie moge go znalezc .!
niewiem jak sie to pisze i wgle .!

Ostatnio edytowany przez Snapshot (2009-06-08 00:34)

adii130

• gość

#5 2009-06-29 22:27

jak sie nazywa zespol ktory spiewa piosenke pt. ,,chce" w teledysku spiewa zespol na bialym tle??

ka$ .

• gość

#6 2009-07-02 21:15

Karolay`n  może to o to Ci chodziło ? .

nie wiem czy to leci na vivie ale jest scotty'ego smile .

nika <3

• gość

#7 2009-08-04 14:12

hey,
ostatnio oglądałam Vive i był tam super kawałek. Ale niestety nie zdążyłam zobaczyć jak się nazywa. Wiem, że śpiewa to Will.I.Am, Fergie i chyba ktoś jeszcze. W teldeysku widać, że są na jakiejś imprezie. Piosenka jest szybka.

POMÓŻCIE, Plissss!!!!!!!!!!

gestappoona

gestappo+73

• vip
  • Miejscowość: Kaliszfornia

#8 2009-08-04 15:48

Black Eyed Peas- I Gotta Feeling

Kamilllllll

• gość

#9 2009-08-19 22:12

Hej, szukam takiej nuty z wakacji, leciała na Vivie, ale za cholerę nie mogę jej znaleźć, w refrenie jakieś pamparara czy inne śmieszne, ale pamiętam teledysk: jakieś laski myły auto, później szła orkiestra tamtędy a na koniec widać, jak to był tylko plań nagrań... Takie posrane, cały czas jednolity śpiew jak z murzyńskiej wioski i jakieś bębenki typtają:D

Kamilllllll

• gość

#10 2009-08-19 22:15

UWAGA!!! Więcej szczegółów: leciała w TOP ONE myśle że dobrze wybrałem. Jest to teledysk na plaży , dziewczyny myją auto to był chyba Jeep . A refren coś w tym stylu PAPAPAP PAPAPAPA

Pomocy z góry dziekuję

damicafox

• gość

#11 2009-09-04 13:16

Cidinho & Doca - Rap Das Armas  to ta piosenka:D

wrona21

• gość

#12 2009-10-03 13:07

Szukam piosenki gdzie spiewa chlopak piosenka zagraniczna ...pamietam tylko teledysk jak ustawil w telewizji niby wszystko wylaczyl i wkorczyl do progamu ruszal kamera zeby sie wykazac i nikt nie mogl wylaczyc zasilenia pomocy

huviretkiona

huviretki+1106

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#13 2009-10-16 19:32

tafajna94 . napisał:

szukam piosenki która leci podczas reklamy ' Najlepsi tancerze ameryki ' na vive ! proszę pomóżcie ! .

Do tego programu jest osobny wątek: http://muzykazreklam.pl/t9686.html  smile

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

vivalooker

• gość

#14 2009-10-25 19:37

Szukam piosenki z vivy (chyba), na teledysku oldschool'owo ubrana laska (jakies kolorowe leginsy, kurteczka i wysokie butki z tego co pamiętam) tańczy sama pod jakimiś blokami, staje na rękach i robi inne cuda.. tongue
Zna ktoś tytuł tej piosenki? Byłbym bardzo wdzięczny wink

agnieszka88

• gość

#15 2009-10-26 11:38

szukam piosenki, w której słowa refrenu, to `Iceflowers .....`. Teledysk jakby anime, taki ciemny, niebiesko-czarny wink śpiewa ja kobieta

Lolo

• gość

#16 2009-11-10 22:59

szukam piosenki w której słowa to ''Dance with me" . Kawałek teledysku to jakis typek na zielonym tle. Błagam pomocy

M.M-chan

• gość

#17 2009-11-13 09:33

Agnieszka88 ta piosenka to niemiecka wokalistka Eisblume a tytuł to  Iceflowers

Adik91

• gość

#18 2009-12-15 19:59

Poszukuję tytułu piosenki, co taki gość śpiewa w refrenie chyba fall down, down, down. W jednej zwrotce śpiewa jakiś czarnoskóry koleś z dreadami i wielkimi okularami. Jedno z jego słów to chyba temperture. Utwór pojawił  się na vivie PL na początku grudnia 2009.

pivo

• +18
  • pomagacz
  • Miejscowość: CT/CLI
  • pivo14

#19 2009-12-15 22:46

Jakiś rok temu na vivie mignął mi kawałek. Jakaś dziewczyna stała pod ogrodzeniem a obok dwóch kolesi wykonywało akrobacje. Muzykę pamiętam i z czymś kojarze ale z czym? Nie wiem. I mi to jest pilnie potrzebne info na ten temat.

@vivalooker: Czyżby to?

Coco

• +19
  • pomagacz

#20 2009-12-20 19:24

pivo napisał:

Jakiś rok temu na vivie mignął mi kawałek. Jakaś dziewczyna stała pod ogrodzeniem a obok dwóch kolesi wykonywało akrobacje. Muzykę pamiętam i z czymś kojarze ale z czym? Nie wiem. I mi to jest pilnie potrzebne info na ten temat.

Wydaje mi się że chodzi ci o Agnes-On & On

Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie
Dodaj odpowiedź

Możesz użyć także rozbudowanego edytora wiadomości

Podobne tematy WSZYSTKIE NOWE NUTKI Z "VIVA" W TYTULE, Zapowiedź TVN ?, What the fuck, VIVA Poleca - najnowsza reklama, VIVA POLECA, Viva High School Musical Mexico, Piosenka lecąca na vivie często, piosenka z vivy z dn. 21.07 około 23-24, Viva la Bam, Filmik you tobe,
Popularne słowa kluczowe: piosenki viva, piosenki na vivie, szukam piosenki z vivy, piosenka z vivy, piosenki z vivy, lista piosenek z vivy, viva piosenki, piosenki z viva, dzisiejsze piosenki na vivie, piosenki vivy, viva dzisiejsze piosenki, viva lista piosenek, viva tytuły piosenek, kawałki na vivie, lista piosenek które lecą na viva, lista piosenek na vivie, lista piosenek viva, najlepsi tancerze ameryki black eyed peas, nowe piosenki na vivie, piosenki które lecą na vivie