dodaj pytanie +bez rejestracji
Witam, poszukuje takiej muzyczki z reklamy WK w radiu zet. Pamietam ze ona leciała zawsze rano ok.7.
Czasami nawet w samym konkursie można ją usłyszeć. Zaczyna sie wtey, gdy wystartuje maszyna, i zanim ktoś powie stop. O ile pamietam to ten konkurs jest ok 9 rano. Wiec jeśli ktoś zna jej tytuł, niech napisze.
dzisiaj była reklama o 15: 45 i tam taki facet mówił " nie zawracamy wam głowy małymi wygranymi (...) dziś do wygrania 80 tyśęcy... (muzyczka leciała w tle)
w tej chwili trwa finał może ktoś będzie wiedział
Wydaje mi się, że raz trafiłam na reklamę, o której piszesz, ale fragment muzyki był bardzo krótki...
Mam nadzieję jeszcze ją usłyszeć. ![]()
na stronie radia zet można obejrzeć filmiki pt. "zobacz jak słuchacze wygrywają w radiu zet" na kazdym z tych filmików jest ta muzyczka
link do jednego z filmików
http://www.radiozet.pl/Konkursy/Wygraj- … -Radiu-ZET
Jeśli chodzi o ten kawałeczek z 1:28, to wygląda mi to na kilkusekundowy jingiel, który brzmi jak odliczanie przed "stop!". Chyba trudno będzie znaleźć tytuł... ![]()
A mi się wydaje, że ten utwór może być puszczany w radiu Zet. Można by posłuchać trochę i nagrać albo zidentyfikować programem Tunatic.
o ile pamiętam to ta muzyka leciała w czołówce jakiegoś polskigo serialu kryminalnego
Ale cały czas mowa o tym jakby tykaniu zegara z 1:28, tak? ![]()
to tylko na tym filmiku, na stronie radia zet sa jeszcze inne filmiki, na kazdym z nich muzyczka zaczyna sie wraz z rozpoczeciem odliczania ona tez jest w reklamie tej kumulacji jest ciacha bo w tle ale o wiele dłuższa, a co do tego programu Tunatic to go sciągnęłam, ale nie chce działać.
hejka!
chciałabym wiedzieć co to za piosenka z najnowszzej reklamy radia zet wielka kumulacja...rodzinka siedzi w samochodzie agdy sie dowiaduja o wygranej to w samochodzie pojawia się dużo kasy...oni sie cieszą i takie tam...a mnie interesuje ta piosenka w tle
pomóżcie
czy ktoś wkoncu mi napisze jak nazywa sie muzyczka z reklamy Wielkiej Kumulacji w ZET
wiem że konkurs jest zawsze o 16:30, i tam gdy wystartuje ta maszyna to jest wtedy muzyczka, jeśli ktoś zna jej tytuł to niech napisze
mam fragment nagrany na telefon to mozna ją jakoś zlokalizować?
trudno będzie wytłumaczyć, ale o ile pamiętam to ta muzyka była czołówką jakiegoś polskiego serialu kryminalnego. leciał on w TVP chyba w 2007 roku, albo gdzieś w tych okolicach. o ile pamietam to tło czołówki było takie że było chyba ciemne tak jak by niebieski, takie mroczne chyba, i coś jak by spadajace krople, może to coś innego ale dokładnie nie pamiętam. pamietam że tytuł był chyba krótki. tak jakby odbicie w wodzie pojawiał się, ale dokładnie nie pamietam. jeśli ktoś sie trochę orientuje to może rozpozna. może ktoś w końcu bedzie wiedział jak śę nazywa ta muzyka;)
Mnie sie wydaje ze to Fala zbrodni xD
z pit bulla to raczej nie jest ta muzyczka, z gliny też
wracając do WK to w filmiku
http://www.radiozet.pl/Konkursy/Wygraj- … -Radiu-ZET
(sam się wyswietli)
muzyczka jest krótka, ale może ktoś ją rozpozna w 3:35 minucie
na tym filmiku muzyczka jest bardzo krótka, znalazłam dwie piosenki które są bardzo podobne do muzyczki o którą mi chodzi.
1. Rob Dougan- Clubbed to deadh
2. Rob Dougan- Furious angel
i tak: pierwsza piosenka to prawie jak muzyczka chodzi głównie o ten kontrabas, w drugiej to prawie to samo, tylko bez tych dodatkowych dżwieków. obie piosenki mają prawie taki sam układ jak muzyczka tylko może kilka nutek jest zmienionych.

[ Wygenerowano w 0.120 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]