UWAGA!
Minęło 687 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Piosenka/pieśń wojenna/patriotyczna amerykańska/brytyjska :) ??

• Strona:
  • 1

noir

• gość

#1 2009-12-14 01:22

Szukam piosenki jak w temacie, kojarzy mi się z wykonaniem przez chłopca, delikatnym głosem, dośc podniosła. Melodia bardzo znana, przynajmniej w mojej opinii. Tekst anglojęzyczny na pewno, klimat, stylistyka typowo amerykańska (ale ręki nie oddam:p) Wykonana w filmie, lecz to samodzielny utwór (nie napisany na potrzeby filmu).
Chodzi za mną, może komuś coś świta:)

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2009-12-14 01:22

sdfsdf

• gość

#2 2009-12-14 15:35

Może nie doceniam forumowych znawców ,ale chyba nikt Ci nie pomoże za mało szczegółów...

plum

• gość

#3 2009-12-15 00:42

W ciemno - "Amazing Grace" - sprawdź na youtube. Ale nie podałeś nic konkretnego- tytuł filmu, scena, dwa słowa piosenki, wykonawca, cokolwiek...

noir

• gość

#4 2010-01-01 14:16

Plum!! jesteś niesamowity! to to:D

grek9292

• gość

#5 2010-03-26 13:13

moze chodzi ci o Declan-a Galbraith-a

Bloodwayne

Bloodwayne+54

• wymiatacz
  • Miejscowość: Somewhere
  • Vizyer

#6 2010-03-26 16:40

czy takie tematy już czasem nie były,a przynajmniej  tematyka patriotyzmu?

Ostatnio edytowany przez Bloodwayne (2010-03-26 16:40)

• Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 687 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy [Polsat Cafe] Filmowa wiosna 2011, Orange - litery z ust, BURN - niech cię pochłonie, Czysto fonetycznie- tytuł piosenki, Idealny facet dla mojej dziewczyny, Listy do M., Chłopki też płaczą, Fanta - skaczące ludki, Szukam bajki help!!, Gatta - biały raj,
Popularne słowa kluczowe: amerykańskie pieśni patriotyczne, amerykanska piosenka patriotyczna, amerykanskie piesni patryiotyczne, amerykańska muzyka patriotyczna, amerykańska pieśń patriotyczna, brytyjskie pieśni patriotyczne, peśni amerkańskie, piesn patriotyczna ameryka, pieśni patriotyczne amerykanskie, pieśni wojenne, pieśń amerykańska, piosenki wojene amerykańska, popularna amerykańska piosenka wojenna clover