Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
Czy ktoś wie, gdzie skąd można ściągnąć lub chociaż posłuchać, "trzy słowa za daleko" w wykonaniu Majki i Pawła? Bardzo proszę o pomoc ![]()
czarna444 napisał:
nadia napisał:
i ja rowniez przylaczam sie do prosby. juz wczensiej pisalam o tej piosence.w tekscie są słowa : do what you feeling,do what you feel is right..
Odcinek 1043, Bartek rozmawia z Lucyną na ławce
to chyba będzie Steve Jeffries & Tommy Blaize - Do Things Right do pobrania TUTAJ
czarna444 dziekuje ! jestes wielka;*
szulam piosenki gdy Bartek szykował się na spotkanie z Lucyną a ona stala za drzwiami i dzwonila dzwonkiem :)dziekuje z gory:)
daggaaaaaaa napisał:
daggaaaaaaa napisał:
Pamiętacie ten odcinek co Stefani pocieszała Artura w biurze jak zamykali już z nią sprawe? Jaka wtedy nuta leciała ;p?
ponawiam pytanie
bardzo mi zalrzy
gaba19 napisał:
Jak się nazywa ta piosenka gdy kinga z arturem poszli do lóżka?? Śpiewana jakby szeptem, chyba odc 700.
To piosenka znaleziona przez pinkpixi - Who's Watching Me? Jeff Rose, Martyn Ford.
gaba19 napisał:
Jak się nazywa ta piosenka gdy kinga z arturem poszli do lóżka?? Śpiewana jakby szeptem, chyba odc 700.To piosenka znaleziona przez pinkpixi - Who's Watching Me? Jeff Rose, Martyn Ford.
Dzięki:**
werciaXD napisał:
gaba19 napisał:
Jak się nazywa ta piosenka gdy kinga z arturem poszli do lóżka?? Śpiewana jakby szeptem, chyba odc 700.
To piosenka znaleziona przez pinkpixi - Who's Watching Me? Jeff Rose, Martyn Ford.
wie ktoś skąd można pobrac ten utwór? ![]()
'don't need you beybe'.. cos takiego lecialo w tle rozmowy bartka z lucyna.. Blagam.. co to za piosenka?
Dara00009 napisał:
'don't need you beybe'.. cos takiego lecialo w tle rozmowy bartka z lucyna.. Blagam.. co to za piosenka?
"Don't Need You Baby" Aaron Wheeler / Jamie Tovey
Proszę bardzo, łatwe to było do znalezienia. ![]()
witam mam pytanko wie ktos moze jak sie nazywa ta piosenka ktora spiewa marysia i pawel w barbarianie na tym koncercie? to odcinek ok 1050 pomoze ktos?
Miszczuniu dziekuje:D polowa sukcesu.. Tylko gdzie ja to teraz znajde do sciagniecia, hm.
pinkpixi napisał:
werciaXD napisał:
gaba19 napisał:
wie ktoś skąd można pobrac ten utwór?
Jest na koka.com Ja niestety nie bardzo się znam na ściąganiu z takich stron, mam nadzieję że czarna da radę.
miszczunio napisał:
Dara00009 napisał:
"Don't Need You Baby" Aaron Wheeler / Jamie Tovey
Proszę bardzo, łatwe to było do znalezienia.
No, zgadzam się że łatwe. Natomiast proszę o wrzutę na wrzutę/ chomika. Jest na http://www1.playproductionmusic.com/pag … search.cfm
Pozdrawiam!
Bardzo potrzebuje piosenki z odcinka 1038 kiedy Stefani malowala sobie paznokcie w biurze i odbierajac telefon udawal automatyczna sekretarke!
Pomocy.
Steve Jeffries & Tommy Blaize - Do Things Right dziekuje za ta pioseneczke!
dodam na wrzute jak cos;)
"Don't Need You Baby" Aaron Wheeler / Jamie Tovey a skad mozna ja sciagnac bo szukam i szukam i nic
dajcie linka do sciagniecia tej pioseneczki
hej, Kurcze... szukam pewnej piosenki, troche dawno bylo ale moze sobie ktos przypomni, jesli ma ktoś program ipla to chodzi mi o piosenke z odc. 841 leciala pod sam koniec jak Paweł tańczył z Iloną bo nie chciał żeby zasneła, piosenka jest po angielsku, spiewa ją mężczyzna, refren jest cos w stylu ' to the skay, Ooo lord to the skay Ooo yee, to the skay... jakby ktos wiedzial, to bym bardzooo prosila o odpwoiedz;)
Utwory ze 1043 odcinka:
Paweł i Majka - Trzy słowa za daleko
Jeff Rose, Martyn Ford - Who's Watching Me
Aaron Wheeler & Jamie Tovey - Don't Need You Baby (a)
Steve Jeffries & Tommy Blaize - Do Things Right
do pobrania
TUTAJ
Szukam piosenki z dzisiejszego odcinka [1044]. Kiedy Marysia zostawia wiadomość przed uczelnią dla Stasiaka. Taka wręcz z pozytywki. Chyba. Szukam tej piosenki już x czasu. Parę razy wcześniej też się pojawiała w tym serialu.
piilne napisał:
hej, Kurcze... szukam pewnej piosenki, troche dawno bylo ale moze sobie ktos przypomni, jesli ma ktoś program ipla to chodzi mi o piosenke z odc. 841 leciala pod sam koniec jak Paweł tańczył z Iloną bo nie chciał żeby zasneła, piosenka jest po angielsku, spiewa ją mężczyzna, refren jest cos w stylu ' to the skay, Ooo lord to the skay Ooo yee, to the skay... jakby ktos wiedzial, to bym bardzooo prosila o odpwoiedz;)
Było to już kiedyś na tym forum.
"Peace" Peter Gosling
Dziekuje Ci bardzo;)
tylko mam mały problem... czemu nie chce jej znaleść? np. wpisuje na youtube i wyskakuje że nie ma takiej ;/
mogłabym prosić jakiś link na nią?
piosenka kiedy Stefani maluje paznokcie w biurze jest jednak z odcinka 1037 leci dokladnie tal:
''I don't want you, I don't need your love'' szukalam tutulu na ipla tv, ale tak na koncu pisze jedynie ze muzyka wykorzystana jest ze zbiorów Paris Music.. ;/
TA PIOSENKA JEST CHYBAA NIE DO ZNALEZIANI?!
POMOCY!
miszczunio napisał:
piilne napisał:
Było to już kiedyś na tym forum.
"Peace" Peter Gosling
Tym razem i mi się udało ściagnąć.
do pobrania
TUTAJ
Ostatnio edytowany przez werciaXD (2010-02-08 21:16:43)
[wrzuta][/wrzuta]hej;)
dziś w pierwszej miłości chyba leciała piosenka której słów zapamiętałam tyle "że wielka miłość należy się wszystkim"
A jaki jest tytuł tej piosenki co Majka i Paweł spiewali w Barbarianie w odcinku 1043? Proszę pomóżcie
szulam piosenki gdy Bartek szykował się na spotkanie z Lucyną a ona stala za drzwiami i dzwonila dzwonkiem :)dziekuje z gory:)
To
Caroline napisał:
Mam pytanie co to za piosenka co leci w 2 minucie?
i to
olciaaa napisał:
to Vasco & Jerry Abbot - Higher (a).mp3
a poza tym znalazłam jeszcze to:
Andrew Britton & David Goldsmith - Unfolding Feelings.mp3
Odcinek 1042 - ok. 3:26, Majka i Stasiak w hotelu
do pobrania TUTAJ
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2010-02-09 01:57:43)