Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali... Forum jest częścią portalu rypka.pl
nie wiem czy to jeszcze aktualne;] Olga Szomańska i Radwan - Pierwsza Miłość ___prosze ![]()
a ja poszukuję piosenki z tego serialu co leciała jak Marysia płakała przy oknie po nieudanym ślubie w szpitalu. prosze pomóżcie ![]()
hmmm... a który to był odcinek? może coś się znajdzie ![]()
Wątpię, żeby coś się znalazło, to pewnie żadna piosenka tylko kilku sekundowa melodyjka na potrzeby serialu.
"czekam tu sobotnia noc" takie tam śłowa leciały,
zapisałam sobie dośc długi fragment tekstu tej piosenki ale nie mogę tej kartki znaleźć teraz ![]()
to był chyba odcinek 464.
Google nic nie wypluwa, a jak mawia staropolskie przysłowie: "Czego nie ma w Google, to nie istnieje" ![]()
madziuniaaa napisał:
to był chyba odcinek 464.
Proszę używac funkcji "Edytuj", a nie pisac 2 posty pod rząd.
ja też szukam tej piosenki... to nie był taki krótki kawałek, raz kiedyś (niedawno) znowu ta piosenka leciała... "chcę tak jak nikt..."
ta piosenka o ktorej mowa powyzej to Mancu - sobotnia noc:) zajeeebista:) biuuusiaaczki:*
Cing napisał:
Jest to serial dla ubogich emocjonalnie
sam jestes kurwa ubogi emocjonalnie, jak tak piszesz ta skad wiesz ogladales????????
Tak oglądałam, żeby miec jako takie pojęcie o tym serialu i stwierdzam, że bazuje on na bardzo płytkich stanach emocjonalnych i relacjach międzyludzkich. Cały czas pojawiają się kryptoreklamy, typu Provident, Biedronka, farba do włosów znanej marki.......itp.itd. Dialogi są naciągane, aktorzy papierowi i sztuczni. Typowy polsatowski kicz, ale o gustach się nie dyskutuje. Mnie ten serial po prostu nie odpowiada, bo ogłupia i marnuje się przy nim czas.
a ma ktos moze ta piosenke ktora leciała gdy Marysia odzyskiwała pamiec?
wydaje mi sie ze jest to Mikołaja Krawczyka i Anety Zajac - Pierwsza milosc jest najwazniejsza'.
a 'sobotnia noc' mam jakby ktoś chciał
czesc
mam pytanko i tez prozbke ![]()
kilkanascie odcinkow do tylu
gdy pawel z majka chcieli sie pobrac
zaspiewali taka piosenke
tylko pamietam tyle
POCALUNEK TO NAGRODA
i mam do was wielka prozbe wyslijcie mi ta piosenke na pocztee!
bardzo was o to prosze...
jak naj szybciej ![]()
buiaki
Anuska92 wlasnie o tej piosence mowie. to jest piosenka Anety Zajac i Mikolaja Krawczyka 'Pierwsza milosc jest najwazniejsza'. ale nigdzie jej nie ma:( jak ktos ma prosze niech napisze i Ty jak znajdziesz, prosze napisz!!
Jeśli ktoś ma tę piosenkę jak Marysia odzyskała pamięć to niech mi wysle na e-maila plz ![]()
grzybek2604@wp.pl
ja mam prosbe ma ktos moze ta piosenke jak Marysia odzyskala pamiec...?? ona leciala tez ak oglosili zareczyny... przetrzasnelam caly internet i nigdzie nie ma !!!![]()
to bylo cos w stylu "stary wroclaw jest, tak mlody"
z gory dzieki to dla mnie dosc wazne....
ja mam ta piosenke ktora leciala jak oglaszali zareczyny;)..
. poszukajcie pod: Aneta Zając "Pierwsza milosc najwazniejsza"...
;*;*
hej
mam do was wielka prosbe strasznie wielka poszukuje jak wielu z was piosenki ..."pocalunek to nagroda ... stary wroclaw jest tak mlody" tylko tyle pamietam z tej piosenki jesli ja ktos ma niech mi wysle na e-maila bardzo prosze buzka :*
hej!
błagam niech mi ktos przesle piosenke pocalunek to nagroda! marysia i pawel ja spiewali! licze na was i oczekuje
WITAM
POSZUKUJE MUZYKI Z MOMĘTY KIEDY PAWEŁ BYŁ ZASYPANY POD TYMI GRUZAMI ... I JESZCE DZISIAJ TEŻ BYŁA... POMOCY PROSZĘ
alf1976 napisał:
WITAM
POSZUKUJE MUZYKI Z MOMĘTY KIEDY PAWEŁ BYŁ ZASYPANY POD TYMI GRUZAMI ... I JESZCE DZISIAJ TEŻ BYŁA... POMOCY PROSZĘ
ja tez szukam tej piosenki !!. BAŁAGAM !! dokładnie leciala w odcinku 608 . jak Marysia spała a paweł siedział na łóżku i mówił o tym Krystianie Siewiczu czy jakims tam.. pomocy !!
kurdee... znow to lecialo... w dzisiejszym odcinku ;> . najpierw jak marysia gadala o wycieczce i pawel jej nie sluchal i marysia powiedziala ze on ciagle jest pod ziemia cos tam.. i leciala ta melodia.. a pozniej jeszcze raze leciala jak marysia usiadla pawlowi na kolanach i sie calowali xD i pawlowi sie przypomnialo cos tam ... kurde noo !. taka fajna dosc gotycka muza xD kto zna tytul i wykonawce?? ;(( !!
Marne szanse, żeby to miało tytuł i autora. Jak znam życie, to jest to kawałek skomponowany na potrzeby "Pierwszej Miłości" (taki soundtrack i tyle).
Nie zmienia to jednak faktu, iż tez chciałbym mieć możliwość posłuchania go poza serialem ![]()
ma ktoś może tą piosenke gdzie Marysia i Paweł płyna po morzu. w refrenie są słowa " nie mam nic, więc powiem Ci, że to właśnie ciebie chcę". Czy ktoś wie kto śpiewa tą piosenke i jaki jest jej tytuł?????? bardzo proszę o odpowiedź.
Utwory z "Pierwszej Miłości" wykonuje zespół Mancu i znajdą się one na płycie wydanej w pierwszej połowie 2008 roku.
Pozdrawiam