dodaj pytanie +bez rejestracji
Chciałam się tylko zapytać o wykonawców piosenki do tego serialu;)
Z góry dziękuję
nie wiem czy to jeszcze aktualne;] Olga Szomańska i Radwan - Pierwsza Miłość ___prosze ![]()
Tak, to jeszcze aktualne i wielkie dzięki. Pozdrawiam ![]()
a ja poszukuję piosenki z tego serialu co leciała jak Marysia płakała przy oknie po nieudanym ślubie w szpitalu. prosze pomóżcie ![]()
hmmm... a który to był odcinek? może coś się znajdzie ![]()
Wątpię, żeby coś się znalazło, to pewnie żadna piosenka tylko kilku sekundowa melodyjka na potrzeby serialu.
"czekam tu sobotnia noc" takie tam śłowa leciały,
zapisałam sobie dośc długi fragment tekstu tej piosenki ale nie mogę tej kartki znaleźć teraz ![]()
to był chyba odcinek 464.
Google nic nie wypluwa, a jak mawia staropolskie przysłowie: "Czego nie ma w Google, to nie istnieje" ![]()
madziuniaaa napisał:
to był chyba odcinek 464.
Proszę używac funkcji "Edytuj", a nie pisac 2 posty pod rząd.
ja też szukam tej piosenki... to nie był taki krótki kawałek, raz kiedyś (niedawno) znowu ta piosenka leciała... "chcę tak jak nikt..."
W "Pierwszej miłości" często występują nieznane ale bardzo fajne piosenki. Wydaje mi się, że piosenka ta zrealizowana została na potrzeby serialu.
ta piosenka o ktorej mowa powyzej to Mancu - sobotnia noc:) zajeeebista:) biuuusiaaczki:*
Mancu_sobotnia noc ale niestety nie da sie jej ściągnąc
Cing napisał:
Jest to serial dla ubogich emocjonalnie
sam jestes kurwa ubogi emocjonalnie, jak tak piszesz ta skad wiesz ogladales????????
Tak oglądałam, żeby miec jako takie pojęcie o tym serialu i stwierdzam, że bazuje on na bardzo płytkich stanach emocjonalnych i relacjach międzyludzkich. Cały czas pojawiają się kryptoreklamy, typu Provident, Biedronka, farba do włosów znanej marki.......itp.itd. Dialogi są naciągane, aktorzy papierowi i sztuczni. Typowy polsatowski kicz, ale o gustach się nie dyskutuje. Mnie ten serial po prostu nie odpowiada, bo ogłupia i marnuje się przy nim czas.
a ma ktos moze ta piosenke ktora leciała gdy Marysia odzyskiwała pamiec?
wydaje mi sie ze jest to Mikołaja Krawczyka i Anety Zajac - Pierwsza milosc jest najwazniejsza'.
a 'sobotnia noc' mam jakby ktoś chciał
czesc
mam pytanko i tez prozbke ![]()
kilkanascie odcinkow do tylu
gdy pawel z majka chcieli sie pobrac
zaspiewali taka piosenke
tylko pamietam tyle
POCALUNEK TO NAGRODA
i mam do was wielka prozbe wyslijcie mi ta piosenke na pocztee!
bardzo was o to prosze...
jak naj szybciej ![]()
buiaki
Anuska92 wlasnie o tej piosence mowie. to jest piosenka Anety Zajac i Mikolaja Krawczyka 'Pierwsza milosc jest najwazniejsza'. ale nigdzie jej nie ma:( jak ktos ma prosze niech napisze i Ty jak znajdziesz, prosze napisz!!
Jeśli ktoś ma tę piosenkę jak Marysia odzyskała pamięć to niech mi wysle na e-maila plz ![]()
grzybek2604@wp.pl
[ Wygenerowano w 3.556 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]