UWAGA!
Minęło 819 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ [RMF FM] Lista przebojów

• Strona:
  • 1

nadril

• gość

#1 2010-01-01 22:58

Witam, piosenka leci podczas reklamy na rmf. Reklama dotyczy listy przebojów lub czegos podobnego. SPiewana jest przez blondynke, wiem bo widzialem urywek teledysku na 4fun tv i zawiera powtarzane slowa 'i don't want to' costam costam. Ladnie prosze o pomoc(=

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-01-01 22:58

pivo

• +20
  • pomagacz
  • Miejscowość: CT/CLI
  • pivo14

#2 2010-01-02 11:34

Pussycat Dolls-Hush Hush?

EDIT: poprawiłem, utworki mi się pomyliły wink

Ostatnio edytowany przez pivo (2010-01-02 11:48)

atram

• gość

#3 2010-01-12 00:13

nadril napisał:

Witam, piosenka leci podczas reklamy na rmf. Reklama dotyczy listy przebojów lub czegos podobnego. SPiewana jest przez blondynke, wiem bo widzialem urywek teledysku na 4fun tv i zawiera powtarzane slowa 'i don't want to' costam costam. Ladnie prosze o pomoc(=

chodzi Ci o Mariah carey  i mysle ze chodzi Ci o piosenke "I want to knoh what love is"...smile

Grygesik

• gość

#4 2010-02-18 00:00

ENEJ - RADIO HELLO!!

• Strona:
  • 1
Statystyki tematu "[RMF FM] Lista przebojów": ocena 8 na 10, liczba ocen: 4, wyświetleń 7814
Dodaj odpowiedź
Minęło 819 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy [TVN] Władca Pierścieni: trylogia styczeń i luty 2012, Piosenki z radia, Piosenka z 30 ton lista lista, ZŁOTE PRZEBOJE, Lista Niezapomnienych Przebojów-Radio Kraków, Podkład muzyczny z Listy przebojów Trójki., hit chyba z 2000r., Wspomnień czar - lata 80 w polskiej i światowej muzyce., Piosenka z radia! Będzie cięzko ją znalezc :D Pomocy!, 13 dzielnica - Ultimatum / Banlieue 13: Ultimatum,
Popularne słowa kluczowe: lista przebojow rmf fm, lista przebojów rmf fm, rmf fm lista przebojów, rmf fm lista przebojów 2010, lista muzyka, lista przebojów rmffm, nowa muzyka listy rmfm, radio rmf fm lista przebojów, rmf fm-lista przebojów, rmffm lista przebojów, youtube muzytka lista hitow rmf fm