dodaj pytanie +bez rejestracji
czy ktos zna PELNA liste utworow z tego polskiego filmu.
chodzi mi nie o SOUNDTRACK tylko o pelna liste utowrow ktore byly
uzywane w filmie. w oficjalnym soundtracku nie ma kilku utworow!!
dokladnie szukam jednej piosenki jakas laska spiewa wolna piosenke hip hopowa i oczywiscie zeby doszukac sie pelnej listy to graniczy z cudem!!
Witam,
szukam dokładnie tego samoego kawałka znalazł juz ktoś coś?
a cala lista tytułów to :
1. Ciacho - Marcin Bosak, Tomasz Karolak, Tomasz Kot, Joanna Liszowska, Paweł Małaszyński, Danuta Stenka, Marta Żmuda-Trzebiatowska, Marieta Żukowska
2. Village People – Y.M.C.A
3. Sandra – Everlasting
4. Hurt – Zaloga G
5. Right Said Fred – I’m Too Sexy
6. Reni Jusis - It's Not Enough
7. Shaun Baker – Hey Hi Hello
8. Ania Dąbrowska - Bardzo Lubię Opowiadania O Miłości
9. Alchemist Project - Tell Me
10. Lessdress – Who’s Fucking Who?
11 .Trzeci Wymiar - Dla Mnie Masz Stajla
12. Lessdress – Can’t Be Real
Pozdrawiam i polecam się na przyszłość ![]()
jaki tytul piosenki ktora leci jak Trzebiatowska rozbiera sie w wiezieniu ?!
szukam piosenki z koncowej sceny, kiedy Trzebiatowska goni na moscie Kota, zna ja ktos moze? pamietam, ze bylo cos w niej 'one more' ... chodz pewna nie jestem ; )
olo256 napisał:
szukam piosenki z koncowej sceny, kiedy Trzebiatowska goni na moscie Kota, zna ja ktos moze? pamietam, ze bylo cos w niej 'one more' ... chodz pewna nie jestem ; )
Reni Jusis - It's Not Enough
Witam, szukam piosenki z samego początku, gdzie Karolak walczy z ciastkiem i pierścionkiem. Czy wie ktoś co to za utwór?
:Dkto wie co to jest za tytuł piosenki
jak Trzebiatowska była w takim budynku a ten policiant ją wołał siedział
na karetcce żeby go nie widzieli dziennikaże i on jej coś tam gadał ten policiant i potem przyjechało auto i taka muza leciała jaki to tytuł ?
Prosze pomÓżcie !
Wiecie może jak się nazywa ta harda piosenka z reklamy "Ciacha" z telewizji?? Taki bardzo metalowy kawałek. Dziękuje z góry za odpowiedź.
szukam piosenki z końcowej sceny filmu "Ciacho" jak wszyscy tańczą na weselu przy niej.dość szybka piosenka;)
Z tego co pamiętam było to: Village People – Y.M.C.A ![]()
na moim chomiku są już wszystkie piosenki z ciacha. Myśle, że pomogłem.
na moim chomiku są już wszystkie piosenki z ciacha. Myśle, że pomogłem.
http://chomikuj.pl/marcin2508
Czy ktos zna te piosenke z tego filmu, jest wolna, leci jakos "hey sexy you are so sexy uhm baby"?
wie ktoś jaka piosenka leciała kiedy Trzebiatowska celowała do Kota? to jest scena pod koniec filmu.
Byłbym wdzięczny za pomoc.
jak sie nazywa piosenka, ktora leci jak małaszynski wjezdza do sali na wozku?? ![]()
[ Wygenerowano w 0.059 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]