Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
czy ktos zna PELNA liste utworow z tego polskiego filmu.
chodzi mi nie o SOUNDTRACK tylko o pelna liste utowrow ktore byly
uzywane w filmie. w oficjalnym soundtracku nie ma kilku utworow!!
dokladnie szukam jednej piosenki jakas laska spiewa wolna piosenke hip hopowa i oczywiscie zeby doszukac sie pelnej listy to graniczy z cudem!!
a cala lista tytułów to :
1. Ciacho - Marcin Bosak, Tomasz Karolak, Tomasz Kot, Joanna Liszowska, Paweł Małaszyński, Danuta Stenka, Marta Żmuda-Trzebiatowska, Marieta Żukowska
2. Village People – Y.M.C.A
3. Sandra – Everlasting
4. Hurt – Zaloga G
5. Right Said Fred – I’m Too Sexy
6. Reni Jusis - It's Not Enough
7. Shaun Baker – Hey Hi Hello
8. Ania Dąbrowska - Bardzo Lubię Opowiadania O Miłości
9. Alchemist Project - Tell Me
10. Lessdress – Who’s Fucking Who?
11 .Trzeci Wymiar - Dla Mnie Masz Stajla
12. Lessdress – Can’t Be Real
Pozdrawiam i polecam się na przyszłość ![]()
szukam piosenki z koncowej sceny, kiedy Trzebiatowska goni na moscie Kota, zna ja ktos moze? pamietam, ze bylo cos w niej 'one more' ... chodz pewna nie jestem ; )
olo256 napisał:
szukam piosenki z koncowej sceny, kiedy Trzebiatowska goni na moscie Kota, zna ja ktos moze? pamietam, ze bylo cos w niej 'one more' ... chodz pewna nie jestem ; )
Reni Jusis - It's Not Enough
Witam, szukam piosenki z samego początku, gdzie Karolak walczy z ciastkiem i pierścionkiem. Czy wie ktoś co to za utwór?
:Dkto wie co to jest za tytuł piosenki
jak Trzebiatowska była w takim budynku a ten policiant ją wołał siedział
na karetcce żeby go nie widzieli dziennikaże i on jej coś tam gadał ten policiant i potem przyjechało auto i taka muza leciała jaki to tytuł ?
Prosze pomÓżcie !
Wiecie może jak się nazywa ta harda piosenka z reklamy "Ciacha" z telewizji?? Taki bardzo metalowy kawałek. Dziękuje z góry za odpowiedź.
szukam piosenki z końcowej sceny filmu "Ciacho" jak wszyscy tańczą na weselu przy niej.dość szybka piosenka;)
na moim chomiku są już wszystkie piosenki z ciacha. Myśle, że pomogłem.
http://chomikuj.pl/marcin2508
Czy ktos zna te piosenke z tego filmu, jest wolna, leci jakos "hey sexy you are so sexy uhm baby"?
wie ktoś jaka piosenka leciała kiedy Trzebiatowska celowała do Kota? to jest scena pod koniec filmu.
Byłbym wdzięczny za pomoc.
wormiq napisał:
wie ktoś jaka piosenka leciała kiedy Trzebiatowska celowała do Kota? to jest scena pod koniec filmu.
Byłbym wdzięczny za pomoc.
WŁAŚNIE - JAKA TO PIOSENKA? coś jak Barry White lub Yello
POMOCY
marcin2508 napisał:
na moim chomiku są już wszystkie piosenki z ciacha. Myśle, że pomogłem.
http://chomikuj.pl/marcin2508
Na chomiku masz soundtrack - to nie są wszystkie kawałki, a tu głównie tych poszukujemy, których nie masz
Piosenka której autora i tytułu poszukuję leci w trakcie sceny kiedy Basia (Żmuda-Trzepiatowska) z braćmi wpada na posterunek po kox i jest strzelanina , Basia celuje w Piotra (Tomasz Kot) a on w nią. Woklanie coś jak Barry White, Yello - nie wiem - POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! Sekwencja jest ok 12 minut przed końcem filmu (Trzebiatowska w kasku wojskowym).
Marsjan napisał:
ten wolny kawałek to Barry White - Can't Get Enough Of Your Love Baby.
Yyyy - nie, to nie jest to, muzycznie blisko, wokalnie podobnie ale to nie ten tekst, nie ten rytm. Fakt podobne ale to nie to.
jak się nazywa piosenka, ona leci 2 razy, raz jak karolek wylewa pielegniarce kawę z kubka a ona idzie taka przyćpana, a drugim razem jak karolek wjeżdża na sale na wózku w prześcieradle.???
ta piosenka leci 3 razy:
- jak karolek wylewa pielegniarce kawę z kubka a ona idzie taka przyćpana
- jak karolek wjeżdża na sale na wózku w prześcieradle
- Basia (Żmuda-Trzepiatowska) z braćmi wpada na posterunek po kox i jest strzelanina , Basia celuje w Piotra (Tomasz Kot) a on w nią
MUSZĘ JĄ MIEC !!! pomocy
Szukam tej piosenki, która leci podczas gdy Karolek (Małaszyński) ratuje tego gościa (chyba karzeł) co wpadł do wody. Może ktoś wie jak ona się nazywa. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
mexx napisał:
jak się nazywa piosenka, ona leci 2 razy, raz jak karolek wylewa pielegniarce kawę z kubka a ona idzie taka przyćpana, a drugim razem jak karolek wjeżdża na sale na wózku w prześcieradle.???
właśnie jak ona sie nazywa??????????