UWAGA!
Minęło 758 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ POMOCY! - PRZYNAJMNIEJ WEJDŹ NA TO PYTANIE I JE PRZECZYTAJ, PROSZĘ!!!!

• Strona:
  • 1

• użytkownik

#1 2010-01-13 20:06

Ostatnio po głowie chodzi mi pewien kawałek. myślę, że osoby od czasu do czasu słuchające planety fm będą wiedziały, o co mi chodzi.

a więc tak - kawałek jest naprawdę krótki, leci na planecie, kiedy przedstawiają różnych wykonawców (np. Kelly Rowland itp.)
piosenka jest w miarę szybka, jakaś babka śpiewa, albo raczej coś nuci w tle. w trakcie kawałka Pete Gooding mówi: 'Hi, this is Pete Gooding, and you're listening...'

bardzo proszę o pomoc, szukałam tego kawałka ale go nie znalazłam

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-01-13 20:06

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#2 2010-01-13 20:11

Jak usłyszysz to jeszcze raz, to zapamiętaj datę i godzinę i wyszukasz tu: http://www.odsluchane.eu/r/search.php. O ile to nie jest jakaś regionalna rozgłośnia Planety i że nie masz na myśli jakiegoś zwiastunu, tylko pełny utwór. smile

Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-01-13 20:12)

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

halohalo1

• użytkownik

#3 2010-01-13 20:45

wielkie dzięki za stronkę, niestety jest to właśnie zwiastun, a nie piosenka hmm

• Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 758 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Lays - fajerwerki, [TVN] X Factor, Mam talent, Strażnik Texasu, Extreme Sports Channel - zawowdy w skateparku, Reklama samochodu, muzyka klasyczna, [AXN] Agentka o stu twarzach 5, awantura o kase czarna skrzynka, Piosenki z radia Planeta.fm, Opór,
Popularne słowa kluczowe: