UWAGA!
Minęło 417 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Vibovit - dzeci malują osiedle

kamyk1021

• gość

#1 2010-01-24 10:18

potrzebuję muzykę z reklamy Vibovit ta najnowsza nie wiem jak to się nazywa ale idzie jakoś : a w sobotę no i owszem mam w gumowcach ... i coś tam była ale nie pamiętam co ...  Reklama jest o tym że dzieci malują jakieś tam osiedle...

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-01-24 10:18

Marianka

• gość

#2 2010-01-24 11:59

...mam w gumowcach odrzutowce... też szukam i nie mogę nigdzie znaleźć sad

kamyk9898

• gość

#3 2010-01-24 18:45

a zna ktoś przynajmniej słowa tej piosenki ? big_smile

RedLips

• nowy

#4 2010-01-26 11:27

w poniedziałek chmurny dzień, na bieganie czuje chęc, a we wtorek,.... (dalej nie pamiętam big_smile)... Mama znów vibovit da, mama znów vibovit da big_smile

kash4qwy6ytg

• gość

#5 2010-01-27 20:50

jak mi ktos powie kto napisał ten tekst piosenki lub jak ona leciała to bede bardzo wdzięczna!!  jak ktoś zna to proszę o odpowiedz!

pivo

• +18
  • pomagacz
  • Miejscowość: CT/CLI
  • pivo14

#6 2010-01-27 21:06

W poniedziałek chmurny dzień na bieganie czuję chęć a we wtorek myślę tak, abym chodził wciąż na wspak. Za to w środę tak mnię kręci w rolkach pędzić po krawędzi. Znów we czwartek cały czas w trzech podskokach zwiedza las. W piątek wierzcie mi czy nie w berka zagra ze mną cień a w sobotę to i owszem mam w gumowacach odrzutowce. Tydzień cały tak co dnia-mama znów Vibovit (mama znów Vibovit da)!

Mam tą reklamę nagraną ale nie wiem czy wrzucać.

Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

Szabla

• gość

#7 2010-01-27 21:33

Wstawiaj nagranie:)

pivo

• +18
  • pomagacz
  • Miejscowość: CT/CLI
  • pivo14
Oceń wiadomość: 2Tak 0Nie

Kamyk9898

• nowy

#9 2010-01-28 18:21

pivo dzięki ;*

DaneK

• gość

#10 2010-01-31 22:44

U mnie to nie działa. Ściąga się plik mp3, który ma 0 mb ;/

ja123456789

• gość

#11 2010-02-02 15:03

u mnie też nie działa

/kasia/chicken/

• gość

#12 2010-02-06 15:45

W poniedziałek chmurny dzień na bieganie czuję chęć a we wtorek myślę tak, abym chodził wciąż na wspak. Za to w środę tak mnię kręci w rolkach pędzić po krawędzi. Znów we czwartek cały czas w trzech podskokach zwiedza las. W piątek wierzcie mi czy nie w berka zagra ze mną cień a w sobotę to i owszem mam w gumowacach odrzutowce. caly tydzien tak co dnia mama znów vibovit da!

to jest tekst tej piosenki hehe

Jacxxon

• gość

karusia417

• gość

#14 2010-03-01 19:18

lollol   w poniedziałek chmurny dzień na bieganie czuję chęć a we wtorek muszę tak abym chodził wciąż na znak za to w środę tak mnie kręci z pod krawędzi do krawędzi znowu w czwartek cały czas w 3 podskokach zwiedzę las w piątek wierzcie mi czy nie w berka zagra ze mną cień a w sobotę no i owszem mam w gumowcach odrzutowce tydzień cały tak co dnia mama znów vibovit da mama znów vibovit da .proszę bardzo:lol:lollollollollolbig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

natka . ; - * XD .

• gość

#15 2010-03-03 19:49

" vibovit"

w poniedziałek chmurny dzień
na bieganie czuje chęć
a we wtorek musze tak
abym chodziłwciąż na wspak
no a w środe tak mnie kręci
drogą pędzić po krawędzi
no a w czwartek cały czas
w trzech podskokach zwiedzam las
w piątek wiedzą wszyscy że
ze mną w berka zagra sie
a w sobote no i owszem
mam w gumowcach odrzutowce
tydzień cały czas co dnia
mama znów vibovit da [  x 2 ]

... happy end , ulica pomalowana . XDDD

[ chyba tak to jest , bo ja to ze słuchu odpisywałam z youtuba . big_smile ] hehe.. tongue  cool

Bambo

• gość

#16 2010-03-04 14:20

wszystko sie  znajdzie

Kara

• gość

#17 2010-03-05 16:25

Też szukam tej piosenki a zaczyna się ona tak : ''W poniedziałek chmurny dzień na bieganie czuję chęć''....później jest coś o wtorku i środa ''czuję w rolkach 100 krawędzi'' i czwartek ,,w trzech podskokach zwiedza las''.... ''a w sobotę to i owszem mam w gumowcach odrzutowce''.....mogłam się pomylić i nie dokładnie zrozumieć także sorry za błędy ....tonguebig_smile

P y S i A

• gość

#18 2010-03-06 20:33

W poniedziałek chmurny dzień na sikanie czuję chęć,a we wtorek myślę tak by se sikać wciąż na spak,no a  w środę tak mnie kręci,że se sikam po krawędzi! No a w czwartek cały czas w trzech podskokach zwiedzę kibel! W piątek wierzcie mi czy nie w berka zagra ze mną rolka! A w sobote no i owszem mam w gaciach odrzutowce! Cały tydzień tak co dnia mama nospe znów da!big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile
Moja pisenka cool

olka492

• gość

#19 2010-03-07 10:33

W poniedziałek chmurny dzień na bieganie czuje chęć
a we wtorek myślę tak abym chodził wciąż na wspak
za to w środę tak mnie kręci w rolkach pędzić po krawędzi
znów w czwartek cały czas w trzech podskokach zwiedzam las
w piątek dwieście liczy mnie w berka zagra ze mną dzień
a w sobote to i owszem mam w gumowcach odrzutowce
Tydzień cały tak co dnia mama znów vibovit da mama znów vibovit da

MARTAAAAA

• gość

#20 2010-03-07 12:01

W poniedziałek chmurny dzień na bieganie czuje chęć
a we wtorek myślę tak abym chodził wciąż na wspak
za to w środę tak mnie kręci w rolkach pędzić po krawędzi
znów a w czwartek cały czas w trzech podskokach zwiedza las
w piątek wierzcie mi czy nie w berka zagra ze mną cień
a w sobote to i owszem mam w gumowcach odrzutowce
Tydzień cały tak co dnia mama znów vibovit da mama znów vibovit da

Dodaj odpowiedź
Minęło 417 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Beverly Hills 90210, Discovery Channel, Vh1, szukam tytułu utworu małolata, Vibovit Aquażelki, Piosenka, któej teledysk wygląda tak..., Teledysk Taylor Swift, Piosenka z teledysku!!! (dokładny opis),
Popularne słowa kluczowe: poniedziałek chmurny dzień na bieganie czuję chęć, vibowit piosenka, w poniedziałek chmurny dzień, w poniedziałek chmurny dzień przeróbka, a w sobote to i owszem mam w gumowcach odrzutowce, piosenka dzieci malują mp3, piosenka noddy, piosenka z vibovit, poniedzialek chmurny dzień, poniedziałek fajny dzień na bieganie czuję chęć, reklama vibovit tekst piosenki, tekst piosenki z reklamy vibovit, vibovit piosenka, vibowit piosenki, w `poniedziałek chmurny dzień, w poniedzialek chmurny dzien, w poniedzialek chmurny dzień na bieganie czuję, w trzech podskokach zwiedze las