dodaj pytanie +bez rejestracji
Wie ktoś może jaka piosenka wykorzystana jest w najnowszej reklamie coca coli? Kurcze.. Tyle czasu juz szukam i nic:/
Opisz tą reklamę
Chodzi jej pewno o tą reklamę w której w Rio mama przynosi dzieciom na stół Coca Colę a lektor mówi coś takiego ,,wszędzie do obiadu smakuje najlepiej''.
Nie, nie;) O ta w ktorej sa te takie stworki..
Temat byl, ale odnosnie innej..
i nie o to chodzi co jest podane powyzej.. Jest taka inna.. nowa:) cos w podobie, ale dopiero weszla i nie jest czesto puszczana:) No nic.. Jakos sobie poradze, ale dziekuje za checi:)
Może chodzi Ci o reklamę w której pewien koleś podchodzi do automatu Coca-Coli a w środku jest jakaś kraina gdzie produkuje się Coca-Cole (nie wiem jak to dokładnie opisać) najpierw nic się nie dzieje ale później wszystko się rozkręca i zaczyna lecieć jakaś piosenka. Wczoraj ta reklama była puszczana chyba w przerwie meczu piłki ręcznej Polska-Francja na Polsacie
Ja właśnie szukam tej piosenki.
Redżi napisał:
Może chodzi Ci o reklamę w której pewien koleś podchodzi do automatu Coca-Coli a w środku jest jakaś kraina gdzie produkuje się Coca-Cole (nie wiem jak to dokładnie opisać) najpierw nic się nie dzieje ale później wszystko się rozkręca i zaczyna lecieć jakaś piosenka. Wczoraj ta reklama była puszczana chyba w przerwie meczu piłki ręcznej Polska-Francja na Polsacie
To jest ta reklama, która podałem u góry ![]()
Trudno..
zostane przy tym single-open happiness. ![]()
pivo napisał:
Redżi napisał:
To jest ta reklama, która podałem u góry
Właśnie ta co wczoraj oglądałem jest podobna do tej jednak to nie to samo ![]()
Na tej stronie http://www.happinessfactory.pl/ można pobrać melodię z tej reklamy.
o ja cie nie moge!
ten co śpiewa to jest brendon urie?! z panic at the dico! tak?
tak! urie i partick z fob! jeju moje seksiaki!
no przeciez ten temat juz byl, a piosenka zostala tam podana kilka razy....
Open happiness - open happiness
[ Wygenerowano w 0.117 sec, liczba zapytań do bazy danych: 10 ]