dodaj pytanie +bez rejestracji
w tle czasami leci taki kawalek; hey baby... cos dalej, nie mam pojecia co to jest, jak ogladacie mecze, to moze wiecie?
jest to piosenka 'hey baby' roznych wykonawcow
Dzisiaj usłyszałam właśnie podczas meczu baaardzo znaną piosenkę z lat 90.
Zaczyna się tak ostro, jakby basami, w piosence padają słowa: there's ... to cry ... consequence ... I'll be waiting...
Jak to tytuł? ![]()
Proszę o jakieś wskazówki!
A jakies inne utwory jakie tam leciały znacie bo kilka mi wpadło w ucho no ale nie znam tytułów ![]()
no dokładnie, jest tam taka fajna nutka którą puszczają dosyć często, zalatuje troche techniawą ![]()
ja tez nawiązałabym do tych mistrzostw
w nieszczęsnym meczu Polska- chorwacja leci w przerwie (28:52) piosenka wydaje mi sie ze jest to utwor Metallica
hej
leci często taki kawałek, gdzie dj w pewnym momencie zcisza muze i spiewa publika o-o-o
bardzo charakterystyczne ale nie moge wychwycić słów jakie tam lecą tylko te o-o-o ![]()
Piosenka techno to może Scooter - Maria (I like it loud)
również proszę o podanie tytułu tej piosenki, o który prosił kucu ![]()
Ja również:) Trzeba się będzie przysłuchać na meczu finałowym.
piosenka o którą chodzi kucowi to Scooter - Maria (I like it loud)
juz znalazlem na yt kawalek z meczu

(2:21) podczas gdy schodzi Siudmak na 2minuty
wiecie co to za piosenka leci w przerwie
Piosenka, o której tytuł prosił kucu i jeszcze ktoś tam
(z 'o-o-o') to Sweet Caroline DJ-a Ötzi. Pozdr. ![]()
Ten fragment z 'o-o-o' można usłyszeć m.in. tutaj, zaczyna się np. zaraz po 1. minucie (1:01). Jeszcze raz pozdro dla fanów polskich szczypiornistów ![]()

remik911 napisał:
juz znalazlem na yt kawalek z meczu
(2:21) podczas gdy schodzi Siudmak na 2minuty
wiecie co to za piosenka leci w przerwie
To jest fragment utworu Iron Maiden - Fear Of The Dark (Live)...albo jakaś jego przeróbka np. 1200 Mics - High Paradise.

Wiem ze jedna muza co tam leciala to zombie nation (woah ho ho) ![]()
A mnie właśnie chodzi o tę piosenkę/melodię w przerwach co leci. Taka ala techniawa, albo pociągnięcie skrzypcami (tak to brzmi) coś w tym stylu
[ Wygenerowano w 0.100 sec, liczba zapytań do bazy danych: 11 ]