Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali... Forum jest częścią portalu rypka.pl
Zna ktoś nazwę utworu rozpoczynającego i kończącego serial "Zasady gry", który leci na Polsacie ?
intro skomponowal Kurt Farquhar ale trudno mi wytrzasnac narazie gdziesz te muzyke w necie
kuben napisał:
Zna ktoś nazwę utworu rozpoczynającego i kończącego serial "Zasady gry", który leci na Polsacie ?
Kurt Farquhar, Def Jef and James Joiner III - The Game Theme Song
Iwoa napisał:
http://www.youtube.com/watch?v=93b235RMU1E&feature=related ktoś może wie jak nosi tytuł piosenka ,która leci pod koniec odcinka.
Pod koniec odcinka "The Trey Wiggs Taps Back" leci John Mayer - Dreaming With a Broken Heart.
Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-02-12 15:42:19)
Dzięki,ale właściwie chodziło mi o tą piosenke podczas gdy trenują 9:30 minuta w pierwszym parcie ,podałem link z resztą wiecie jak się zwie ?
Odcinek The Trey Wiggs Taps Back owszem,ale 9:30 minuta czekam dzięki podczas treningu.
Iwoa napisał:
Odcinek The Trey Wiggs Taps Back owszem,ale 9:30 minuta czekam dzięki podczas treningu.
Papa Roach - Last Resort
A zna ktos taka piosenke co spiewa dziewczyna i tam spiewa cos takiego : plestyl ball not by my i not minute BaBYy cos tAKIEGO tylko to ona tak siewa ale tak sie nie pisze jak ktos wie to niech napisze plis bo ta piosenka mi sie bardzo [podoba
Ja prosiłbym jednak zeby ktos podał link do piosenki kończacej każdy odcinek, dzieki ![]()
Mam malutka prosbe ![]()
moglby ktos wrzucic link zeby sciagnac nutke Kurt Farquhar, Def Jef and James Joiner III - The Game Theme Song ?
bardzo mi zalezy. z gory dziex ;]
to jeszcze raz ja
wiec ta piosenka co mowilam ze spiewa ja dziewczyna to ona leciala jak w tym odcinku jak Melanie dowiedzilaa sie ze Derwin ja zdradzil z Drew Sidora i ona zucila mu ten pierscionek zareczynowy i weszla do windy to ten odcinek
Jesli ktos wie to prosze tu napisac z gory dzieki
hej jak ktos chce muzyke z the game to sluze pomoca bo wyciagnelem muze z filmu