dodaj pytanie +bez rejestracji
tak jak brzmi temat:) KOchani jakie filmy możecie oglądać po raz dziesiąty piętnasty a nawet dwudziesty i wam się nigdy nie znudzą ![]()
z mojej strony które pamiętam to na pewno wszystkie części " Dziewczyny z drużyny", "Titanic ","Moja dziewczyna wychodzi za mąż"
jak mi się jescze przypomną napisze;) czekam na wasze ![]()
Titanic- wersja z Catherine Zeta Jones
Powrót Anny
Szkoła Uczuć
Księżniczka i Żołnierz
Księżniczka i Żebrak
wczoraj po raz prawdopodobnie setny oglądnąłem z nudów Nagą Broń
uśmiałem się jakbym widział to pierwszy raz
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.Bodyguard
Szklana pułapka
Zabójcza broń
Next
Wygrane marzenia
No to jedziemy z moją listą :
1 Helikopter w Ogniu
2 Rambo 4
3 Wyścig Śmierci
I to by było na tyle ![]()
Ostatnio edytowany przez tobiaszek1994 (2010-04-26 17:47)
1.Numer 23
2.Drzwi obok
Skazani na Shawshank
Forrest Gump
Zielona Mila
2 Miliony Dolarów Napiwku (It Could Happen To You)
Święci z Bostonu
Mad Max
Ojciec Chrzestny
American Gangster
Choć Goni Nas Czas (The Bucket List)
Depresja Gangstera (Analyze This)
Nawrót Depresji Gangstera (Analyze That)
I wiele, wiele innych. Mój gust filmowy jest raczej ograniczony do filmów starszych niż 10 lat, a nowszych bez powodu nie oglądam. Powody obejrzenia nowych filmów, to zaproszenie przez znajomych, albo na prawdę dobra recenzja i na prawdę dobrzy aktorzy.
Ogółem, to nie podchodzą mi dzisiejsze filmy, których scenariusze są przewidywalne już po 5 minutach oglądania.
Ostatnio edytowany przez mk61 (2010-05-08 18:41)
Władca Pierścieni (wszystkie części)
Zakochany bez pamięci;)
Władca Pierścieni nie jestem w stanie zliczyć ile razy już oglądałem ale mogę spokojnie podejrzewać, że koło setki już było i będzie więcej
. Kolejny film to Gladiator itp. filmy o takiej tematyce no i oczywiście Wszystkie części Rambo - klasyka ![]()
Jak rozpętałem II Wojnę Światową, Gladiator, Godziny Szczytu (wszystkie części), Zabójcza Broń (też wszystkie części).
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.Lejdis, Godziny Szczytu, Diabeł ubiera się u Prady oraz 300
Titanic,Gladiator,Troja,Sierociniec,Szkoła uczuć,Miasto aniołów,Corka prezydenta
Ostatnio edytowany przez Twista (2010-06-28 09:03)
wow ale żeście się rozpisali ale praktycznie wszyscy w temacie dają jakieś tzw "starocie" ciekawe czemu ? klasyki ? czy może te nowe nie są godne większej ilości oglądania/;p albo czas;p nie da się 50 raz oglądać jeden film jak wyszedł rok temu he ?![]()
maniusia napisał:
wow ale żeście się rozpisali ale praktycznie wszyscy w temacie dają jakieś tzw "starocie" ciekawe czemu ? klasyki ? czy może te nowe nie są godne większej ilości oglądania/;p albo czas;p nie da się 50 raz oglądać jeden film jak wyszedł rok temu he ?
a który ze współczesnych filmów uważasz za godny takiego oglądania?
ym mi się osobiscie bardzo podobały wszystkie części Resident Evil i na pewno na następna cześć tez pójdę no i teraz bardzo popularny Avatar?
Jak to mówią o gustach się nie dyskutuje,Avatar podobał mi się jako film,ale szału według mnie nie było.Poprzedni film Camerona tj. Titanic wywarł na mnie większe wrazenie i lubie do niego wracać.Natomast po obejrzeniu Avataru nie miałam poki co ochty powtórnie go oglądać.Ale kto wie moze za 20 lat okrzykną go wielkiem,jedynym w swoim rodzaju dziełem 3D. Resident Evil nie oglądałam więc nie mogę nic powiedzieć:)
jak mogles nie ogladac residenta !! masakra;P no ale wiesz jakie mial Avatar opinie
Ja mogę oglądać niezliczoną ilość wszystkie części Harry'ego Pottera i nie jestem pewna czy nie widziałam już ich nawet ponad 100 razy xD Potem jeszcze Władcę Pierścieni i Sagę Zmierzch.Na ogół lubię oglądać filmy dużo razy ![]()

[ Wygenerowano w 0.092 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]