UWAGA!
Minęło 653 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Forget Me Not

• Strona:
  • 1

Kasieńka

• gość

#1 2010-02-12 14:23

Hej  big_smile
Bardzo proszę o pomoc  czy zna może ktoś tytuł piosenki albo samego wykonawce z filmu Forget Me Not .Ta piosenka leci pod koniec filmu i śpiewa ją jakiś  gościu a potem jakaś babka ,ale mi chodzi o tego faceta . W tłumaczeniu początek piosenki leci tak :
Czasami mam to pragnienie
By raz na zawsze opuścić to miejsce
Pod ziemię schować się cicho
I już nigdy o mnie nie usłyszą ....
..

Z góry dziękuję za pomoc big_smile

A  no i jak ktoś chce zobaczyć ten film to jest na Filmio.pl
i ta piosenka jest na końcówce filmu jak taka laska budzi się ze śpiączki...

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-02-12 14:23

kruszynQaona

kruszynQa+42

• vip

#2 2010-02-13 09:03

to jest The Bravery-above and below a ten co spiewa to Sam Endicott

Ostatnio edytowany przez kruszynQa (2010-02-13 09:04)

Po co walę się młotkiem w głowę?
Bo to takie cudowne uczucie,kiedy przestaję

http://i18.photobucket.com/albums/b108/ClstlDrmr83/Blinkies/ladybug.gif

Bartek050

• gość

#3 2010-04-28 21:10

Mam pytanie, jaki jest tytuł tej piosenki, która leci w 8 minucie ? Proszę o odp. smile

• Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 653 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Muzyka i piosenki z lat 80' i 90', American Pie 4, Fiat Grande Punto, To nie jest kolejna komedia dla kretynów / Not Another Teen Movie, Majka, new moon forgetten me not, muzyka z filmiku, Fiat Bravo, American Pie 4, M jak miłość,
Popularne słowa kluczowe: forget me not soundtrack, american pie piosenka babeczka, czasami mam to pragnienie by raz na zawsze opuscic to miejsce, czasami mam to pragnienie by raz na zawsze opuścić to miejsce, forget me not soundtrack 2010, forget me not yotube kinder bueno