dodaj pytanie +bez rejestracji
Chodzi mi o muzykę z tejże raklamy:

Jeżeli ktoś zna nazwę piosenki,to proszę o pomoc
.
K.
Tekst (który jest w tej reklamie):
Trying to find a way to get by,
Sometimes I need a halping hand,
To take my dreams and fly.
Piosenka w reklamie jest świetna, ale też nie wiem jaki tytuł, też się dołączam do prośby o tytuł.
ja tez dołączam się do prośby, ale chyba sporo czasu minie zanim dowiemy się jaki tytuł nosi ta muzyczka:/ za małe zainteresowanie ![]()
Tak,trochę czasu minie...Ale trzeba być cierpliwym i po dobrej myśli
.
aaaaaaa ! ja chcę tę piosenkę !!! ;p niech znajdzie się ktoś mądry i powie co to za utwór
chyba, że jest nagrany tylko dla reklamy... oby nie. ![]()
monnn napisał:
aaaaaaa ! ja chcę tę piosenkę !!! ;p niech znajdzie się ktoś mądry i powie co to za utwór
chyba, że jest nagrany tylko dla reklamy... oby nie.
Nie sądzę, żeby tak było. Pewnie jest to nowiutka piosenka, nieznanego dotąd piosenkarza lub piosenkarki... Trzeba uzbroić się w cierpliwości i tyle
.
Witam. Również od jakiegoś czasu poszukuję tej piosenki. Dowiedziałam się bardzo istotnej rzeczy. Kompozytorem tej piosenki jest niejaki Bartosz Dziedzic. Moze to coś pomoże ;]
Szylkowata napisał:
Witam. Również od jakiegoś czasu poszukuję tej piosenki. Dowiedziałam się bardzo istotnej rzeczy. Kompozytorem tej piosenki jest niejaki Bartosz Dziedzic. Moze to coś pomoże ;]
Bartosz Dziedzic skomponował muzykę do kilku innych reklam Orange. Można ją usłyszeć i obejrzeć reklamy na jego profilu w MySpace: http://www.myspace.com/bartoszdziedzic. W tamtych śpiewała jedna i ta sama wokalistka, tu jest głos męski...
Ale może zmienił solistę. ![]()
Btw., Marek Dziedzic też komponował muzykę do reklam Orange.
Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-02-28 17:48)
zaje*ista nuta, tylko czemu zawsze takie dobre kawałki to "tylko" kawałki a nie całe piosenki?
aż żal d*pe ściska normalnie.
swietna piosenka, czekam na jaiegoś linka, idealnie pasuje do reklamy orange
Jak wszyscy będą czekać, to nic z tego nie wyniknie. Szukamy, proszę Państwa! ![]()
no . na MySpace .
piosenka zatytułowana [ uwaga, uwaga ] : or koguty.
śpiewa ją jakaś pani, czy coś, niezidentyfikowanego rodzaju ![]()
http://www.myspace.com/bartoszdziedzic
poczekajcie parę chwil, aż pojawi się to takie do słuchania, piosenka będzie pierwsza ![]()
na razie tyle, gdyby ktoś to już odkrył to... gratuluje :p
Wczoraj jeszcze nie było tego pliku do odsłuchania. ![]()
Ta sama wokalistka, co w poprzednich jego kompozycjach do reklam Orange.
Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-03-01 19:11)
Tak,to jest ta MELODIA ,jedna nie piosenka, i mi osobiście bardziej ta z reklamy przypadła do gustu
. Ale jesteśmy coraz bliżej poznania tytułu piosenki. Dziękuję 'huviretki' oraz 'monnn' . ![]()
Słuchajcie! Nie jestem pewna, ale wykonawcą utworu może być Krzysztof Kubiś ( ten co śpiewał w reklamie Hortexu -,piosenka 'Lovely Place' - "Come into my lovely place, full of colours and full of taste..." ) . Wyczytałam , że współpracował z Bartoszem Dziedzicem i brał udział w reklamach Orange [ http://www.lastfm.pl/music/Krzysztof+Kubi%C5%9B ] ORAZ macie tutaj cudowne zdjęcie,a raczej screen TEJ [http://www.goldenline.pl/krzysztof-kubis2 ] strony : 
PAMIĘTAJCIE: Mogę być w błędzie!!!
miałam zrobić 'mon' prze jedno 'n' ale uważałam, że skoro jestem gościem, to zrobię to przez 3 'n' :p
nie pytajcie, tak wiem, jestem dziwna :p
wracając do tematu, nie wiem, czy to mógłby być Kubiś od Hortexu (dobrze mówię?), ma jakiś inny głos. chociaż może ... w ostateczności.
wszędzie widzę że Kubiś i znany nam już Dziedzic 'wpółpracują', jeżeli tak to mozna nazwać.
pozwolę sobie zacytować, co powiedział HORTEX na pytania, jaka piosenka leci w reklamie:
"Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za zainteresowanie nasza najnowsza kampania. Jest nam milo poinformować, ze piosenka > "> Lovely Place> "> , która słyszeli
Państwo w naszych reklamach stworzona została specjalnie na potrzeby tych filmów.
Twórcą muzyki jest Bartosz Dziedzic.
Piosenkę wykonał Krzysztof Kubis
Pozdrawiamy serdecznie,Hortex"
czyli równie dobrze piosenka z Orange mogła zostać stworzena na potrzeby reklamy
ps: ostatnio ściągnęłam owy Orange'owy utwór z YouTuba i mam na telefonie, pomijając to, iż na końcu słychać pewnego pana: "Kupuj w orange, plan taryfowy...." ![]()
Monnn, przecież "Kupuj w orange,plan taryfowy..." to najlepszy dzwonek na świecie! ![]()
pomijając zaciekawione oczy przechodniów, gdy słyszą lektora ![]()
ochh, znajdźmy tę piosenkę :p buszując po forum, znalazłam osoby, które wysyłały e-maile do Orange, a odpowiedź u wszystkich była jednoznaczna - piosenki z innych reklam wykonane przez firmę Leo Cośtam, na potrzeby telewizji.
trzeba kazać im nagrać pełną wersję ![]()
hej Ty, gościu z 2010-03-10 19:26:11
spadaj !
ty jesteś głupi ![]()
i nie przywłaszczaj sobie mojego nicka, bo "monnn" jest niepowtarzalna ![]()

[ Wygenerowano w 0.081 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]