UWAGA!
Minęło 640 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Orange dla firm - plany optymalne

Karoline+1

• użytkownik

#1 2010-02-18 10:43

Chodzi mi o muzykę z tejże raklamy:

Jeżeli ktoś zna nazwę piosenki,to proszę o pomoc tongue .
K.

Tekst (który jest w tej reklamie):

Trying to find a way to get by,
Sometimes I need a halping hand,
To take my dreams and fly.

Being lonely on this freakin' world-it's my worst nighmare.
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-02-18 10:43

kalou

• gość

#2 2010-02-22 16:02

Piosenka w reklamie jest świetna, ale też nie wiem jaki tytuł, też się dołączam do prośby o tytuł.

yoke

• gość

#3 2010-02-24 20:24

ja tez dołączam się do prośby, ale chyba sporo czasu minie zanim dowiemy się jaki tytuł nosi ta muzyczka:/ za małe zainteresowanie roll

Karoline

Karoline+1

• użytkownik

#4 2010-02-24 20:26

Tak,trochę czasu minie...Ale trzeba być cierpliwym i po dobrej myśli smile .

monnn

• gość

#5 2010-02-26 14:24

aaaaaaa ! ja chcę tę piosenkę !!! ;p niech znajdzie się ktoś mądry i powie co to za utwór smile chyba, że jest nagrany tylko dla reklamy... oby nie. big_smile

Karoline

Karoline+1

• użytkownik

#6 2010-02-26 21:49

monnn napisał:

aaaaaaa ! ja chcę tę piosenkę !!! ;p niech znajdzie się ktoś mądry i powie co to za utwór smile chyba, że jest nagrany tylko dla reklamy... oby nie. big_smile

Nie sądzę, żeby tak było. Pewnie jest to nowiutka piosenka, nieznanego dotąd piosenkarza lub piosenkarki... Trzeba uzbroić się w cierpliwości i tyle tongue .

Szylkowata

• gość

#7 2010-02-28 15:44

Witam. Również od jakiegoś czasu poszukuję tej piosenki. Dowiedziałam się bardzo istotnej rzeczy. Kompozytorem tej piosenki jest niejaki Bartosz Dziedzic. Moze to coś pomoże ;]

huviretkiona

huviretki+1117

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#8 2010-02-28 17:44

Szylkowata napisał:

Witam. Również od jakiegoś czasu poszukuję tej piosenki. Dowiedziałam się bardzo istotnej rzeczy. Kompozytorem tej piosenki jest niejaki Bartosz Dziedzic. Moze to coś pomoże ;]

Bartosz Dziedzic skomponował muzykę do kilku innych reklam Orange. Można ją usłyszeć i obejrzeć reklamy na jego profilu w MySpace: http://www.myspace.com/bartoszdziedzic. W tamtych śpiewała jedna i ta sama wokalistka, tu jest głos męski...hmm Ale może zmienił solistę. smile
Btw., Marek Dziedzic też komponował muzykę do reklam Orange.

Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-02-28 17:48)

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

gamer

• gość

#9 2010-03-01 10:00

zaje*ista nuta, tylko czemu zawsze takie dobre kawałki to "tylko" kawałki a nie całe piosenki?
aż żal d*pe ściska normalnie.

yankess

• gość

#10 2010-03-01 14:17

swietna piosenka, czekam na jaiegoś linka, idealnie pasuje do reklamy orange

huviretkiona

huviretki+1117

• morderator
  • Serwis

#11 2010-03-01 14:44

Jak wszyscy będą czekać, to nic z tego nie wyniknie. Szukamy, proszę Państwa! wink

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.

monnn

• gość

#12 2010-03-01 19:03

no . na MySpace .
piosenka zatytułowana [ uwaga, uwaga ]  : or koguty.

śpiewa ją jakaś pani, czy coś, niezidentyfikowanego rodzaju smile
http://www.myspace.com/bartoszdziedzic
poczekajcie parę chwil, aż pojawi się to takie do słuchania, piosenka będzie pierwsza smile
na razie tyle, gdyby ktoś to już odkrył to... gratuluje :p

huviretkiona

huviretki+1117

• morderator
  • Serwis

#13 2010-03-01 19:10

Wczoraj jeszcze nie było tego pliku do odsłuchania. big_smile
Ta sama wokalistka, co w poprzednich jego kompozycjach do reklam Orange.

Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-03-01 19:11)

Popieram to i to.

Karoline

Karoline+1

• użytkownik

#14 2010-03-01 19:17

Tak,to jest ta MELODIA ,jedna nie piosenka, i mi osobiście bardziej ta z reklamy przypadła do gustu smile . Ale jesteśmy coraz bliżej poznania tytułu piosenki. Dziękuję 'huviretki' oraz 'monnn' . big_smile

Karoline

Karoline+1

• użytkownik

#15 2010-03-01 19:30

Słuchajcie! Nie jestem pewna, ale wykonawcą utworu może być Krzysztof Kubiś  ( ten co śpiewał w reklamie Hortexu -,piosenka 'Lovely Place' - "Come into my lovely place, full of colours and full of taste..." ) . Wyczytałam , że współpracował z Bartoszem Dziedzicem i brał udział w reklamach Orange [ http://www.lastfm.pl/music/Krzysztof+Kubi%C5%9B ] ORAZ macie tutaj cudowne zdjęcie,a raczej screen TEJ [http://www.goldenline.pl/krzysztof-kubis2 ] strony :

http://i2.pinger.pl/pgr316/d33a0f73001c06254b8c0790/lalaaaaaa.jpg

PAMIĘTAJCIE: Mogę być w błędzie!!!

monnn

• gość

#16 2010-03-01 21:49

miałam zrobić 'mon' prze jedno 'n' ale uważałam, że skoro jestem gościem, to zrobię to przez 3 'n' :p
nie pytajcie, tak wiem, jestem dziwna :p

wracając do tematu, nie wiem, czy to mógłby być Kubiś od Hortexu (dobrze mówię?), ma jakiś inny głos. chociaż może ... w ostateczności.

wszędzie widzę że Kubiś i znany nam już Dziedzic 'wpółpracują', jeżeli tak to mozna nazwać.

pozwolę sobie zacytować, co powiedział HORTEX na pytania, jaka piosenka leci w reklamie:
"Szanowni Państwo,

Bardzo dziękujemy za zainteresowanie nasza najnowsza kampania. Jest nam milo poinformować, ze piosenka > "> Lovely Place> "> , która słyszeli
Państwo w naszych reklamach stworzona została specjalnie na potrzeby tych filmów.

Twórcą muzyki jest Bartosz Dziedzic.
Piosenkę wykonał Krzysztof Kubis
Pozdrawiamy serdecznie,Hortex"

czyli równie dobrze piosenka z Orange mogła zostać stworzena na potrzeby reklamy

ps: ostatnio ściągnęłam owy Orange'owy utwór z YouTuba i mam na telefonie, pomijając to, iż na końcu słychać pewnego pana: "Kupuj w orange, plan taryfowy...." big_smile

Karoline

Karoline+1

• użytkownik

#17 2010-03-02 19:21

Monnn, przecież "Kupuj w orange,plan taryfowy..." to najlepszy dzwonek na świecie! big_smile

monnn

• gość

#18 2010-03-02 19:34

pomijając zaciekawione oczy przechodniów, gdy słyszą lektora tongue

ochh, znajdźmy tę piosenkę :p buszując po forum, znalazłam osoby, które wysyłały e-maile do Orange, a odpowiedź u wszystkich była jednoznaczna - piosenki z innych reklam wykonane przez firmę Leo Cośtam, na potrzeby telewizji.

trzeba kazać im nagrać pełną wersję big_smile

monnn

• gość

#19 2010-03-10 19:26

eee tam ta piosenka jest glupia

monnn

• gość

#20 2010-03-20 17:07

hej Ty, gościu z 2010-03-10 19:26:11
spadaj !

ty jesteś głupi tongue
i nie przywłaszczaj sobie mojego nicka, bo "monnn" jest niepowtarzalna big_smile

Dodaj odpowiedź
Minęło 640 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Orange - nowe telefony w ofertach, Orange dla firm: dobre relacje, Orange dla firm - telefon służbowy, Orange dla firm: parada, Orange dla firm - dużo łatwiej być wszędzie - kartonowy facet, Orange dla firm, Plus dla firm - telefon dla pracownika, Orange - oferta dopasowana dla firm, Orange dla firm, Orange dla firm - swoboda rozmów w UE,
Popularne słowa kluczowe: piosenka z nowej reklamy orange dla firm, bartek dziedzic orange, bartek dziedzic orange dla firm, bartosz dziedzic orange dla firm, orange dla firm reklama, orange dla firm reklama zbliżeniowa, bartek dziedzic orange muzyka z reklamy dobre relacje, bartek dziedzic reklama dla orange firm, bartosz dziedzic orange, bartosz dziedzic reklama orange dla firm, is that emotion that i reklama orange dla firm, krzysztof kubiś . z reklamy orange, orange dla firm bartosz dziedzic, piosenka z orange 2010, piosenka z orange o firmie, reklama idea dla firm, reklama orange dla firm never new, reklama orange dla firm piosenka wrzesien, reklama orange dla firm what that emotions, reklama orange dla firm wrzesien