UWAGA!
Minęło 558 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)
Minęło 558 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)
♫ Mi¶
- Strona:
- 1
kolorek
- go¶ć
#1 2007-08-15 13:16
Siemka mam prozbe jak ktos wie jak sie nazywa piosenka "witam czesc i czolem pytacie skad sie wziolem"
Muzyka z reklam
i piosenki też
#2 2007-08-15 19:21
ne jestem pewna ale nie nazywa sie po prostu "jestem wesoly romek"?
And I think to myself: What a wonderful world
J.
- nowy
- Wiadomo¶ci: 4
#4 2010-11-11 23:51
ta piosenka chyba nie ma żadnej nazwy, ani nic w tym stylu. to nie jest czę¶ć "wieszej cało¶ci" tylko muzyczka napisana specjalnie do filmu. ale, je¶li się mylę, to z chęci± posłucham cało¶ci. ![]()
#5 2010-11-12 17:32
Proszę artykuł o Romku
http://www.rp.pl/artykul/401353.html?print=tak
I dzisiaj zagra Nam o 20:25 na Kino Polska ![]()
"Hominem non odi, sed eius vitia"
- Strona:
- 1
Statystyki tematu "Mi¶": ocena
7 na 10,
liczba ocen: 5, wy¶wietleń 4114
Popularne słowa kluczowe: piosenka z filmu mi¶, mi¶ soundtrack, mi¶ muzyka z filmu, muzyka z filmu mi¶, piosenki z filmu mi¶, muzyka mi¶, film mi¶ piosenka, mis saundtrack, mis soundtrack, mi¶ muzyka, mi¶ muzyka do filmu, mi¶ muzyka filmowa, mi¶ soundtrack rapidshare, mi¶ stanisław bareja ¶cieżka dzwiękowa, muzyka filmowa mi¶, muzyka lista utworów z filmu ry¶, muzyka mis kubus, muzyka o mis, muzyka z filmu mis, muzyka z filmu mi¶ klarne
[ Wygenerowano w 0.048 sec, liczba zapytań do bazy danych: 10 ]
Muzyka i piosenki z reklam, motywy i theme z filmów, nutka (nuta) ¶cieżka dĽwiękowa i soundtrack z nowej reklamy, seriale telewizyjne, nowo¶ci muzyczne, dvd, pomoc w znalezieniu piosenki: tytułu i wykonawcy
Partnerzy: Reklamy telewizyjne, Disco Polo, Cięcie layoutów
Partnerzy: Reklamy telewizyjne, Disco Polo, Cięcie layoutów