UWAGA!
Minęło 558 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Mi¶

• Strona:
  • 1

kolorek

• go¶ć

#1 2007-08-15 13:16

Siemka mam prozbe jak ktos wie jak sie nazywa piosenka "witam czesc i czolem pytacie skad sie wziolem"

Oceń wiadomo¶ć: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2007-08-15 13:16

wesza

wesza+5

• pomagacz
  • Miejscowo¶ć: Wrocław
  • Wiadomo¶ci: 142

#2 2007-08-15 19:21

ne jestem pewna ale nie nazywa sie po prostu "jestem wesoly romek"?

And I think to myself: What a wonderful world

miodek

• go¶ć

#3 2010-11-11 23:46

wzi±łem nie wziołem,analfabeto

J.

• nowy
  • Wiadomo¶ci: 4

#4 2010-11-11 23:51

ta piosenka chyba nie ma żadnej nazwy, ani nic w tym stylu. to nie jest czę¶ć "wieszej cało¶ci" tylko muzyczka napisana specjalnie do filmu. ale, je¶li się mylę, to z chęci± posłucham cało¶ci. smile

LukStacja

LukStacja+21

• pomagacz
  • Miejscowo¶ć: Stacja
  • Wiadomo¶ci: 135

#5 2010-11-12 17:32

Proszę artykuł o Romku wink http://www.rp.pl/artykul/401353.html?print=tak
I dzisiaj zagra Nam o 20:25 na Kino Polska smile

"Hominem non odi, sed eius vitia"
  • Strona:
  • 1
Statystyki tematu "Mi¶": ocena 7 na 10, liczba ocen: 5, wy¶wietleń 4114
Dodaj odpowiedĽ
Minęło 558 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedĽ.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Gumisie, ¦niadanie do łóżka, ¦niadanie do łóżka, Najgorsze filmy, Mi¶ Uszatek, Muzyka dla najmłodszych, Mam talent, Piosenka, ¶piewana po niemiecku...., Księżycowy mi¶, AXN Wołanie o pomoc,
Popularne słowa kluczowe: piosenka z filmu mi¶, mi¶ soundtrack, mi¶ muzyka z filmu, muzyka z filmu mi¶, piosenki z filmu mi¶, muzyka mi¶, film mi¶ piosenka, mis saundtrack, mis soundtrack, mi¶ muzyka, mi¶ muzyka do filmu, mi¶ muzyka filmowa, mi¶ soundtrack rapidshare, mi¶ stanisław bareja ¶cieżka dzwiękowa, muzyka filmowa mi¶, muzyka lista utworów z filmu ry¶, muzyka mis kubus, muzyka o mis, muzyka z filmu mis, muzyka z filmu mi¶ klarne