UWAGA!
Minęło 709 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Deja Vu

• Strona:
  • 1

oliwia123+12

• superman
  • Miejscowość: MeXico (:

#1 2010-03-03 15:48

Hejka smile poszukuję nazwy utworku który zwieńcza ten wspaniały film z przystojnym Denzelem Washingtonem tongue
...W sensie że z napisów końcowych xD

"Żyj tak, aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno jak umrzesz"
"Kiedyś ktoś powiedział: Dobre dziewczyniki piszą pamiętniki. Złe dziewczyniki nigdy nie mają czasu. Ja ... Ja poprostu chce mieć życie, które zapamiętam. Nawet jeśli, nie zapisze tego w zadnym pamiętniku."

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-03-03 15:48

huviretkiona

huviretki+1117

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#2 2010-03-03 17:33

Też zwróciłam na niego uwagę, kiedy Ale kino! pokazywało ten film kilka tygodni temu.
Macy Gray - Coming Back To You

Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-03-03 17:33)

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

oliwia123ona

oliwia123+12

• superman
  • Miejscowość: MeXico (:

#3 2010-03-04 19:10

Dzięki huviretki smile Właśnie też oglądałam na tym kanale tongue

"Żyj tak, aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno jak umrzesz"
"Kiedyś ktoś powiedział: Dobre dziewczyniki piszą pamiętniki. Złe dziewczyniki nigdy nie mają czasu. Ja ... Ja poprostu chce mieć życie, które zapamiętam. Nawet jeśli, nie zapisze tego w zadnym pamiętniku."
Dodaj odpowiedź
Minęło 709 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?