Znacie tytuł tej piosenki co ludzie są na żółto poubierani?. Ta reklama na polsacie jest;D
Pomocy !
A nie chciało się przeczytać czterech postów wyżej? Matko kochana...
Żebranie o plusy w stopce to żenada. Kulturalni userzy po prostu je dają. :] Popieram to i to. Dlaczego nikt tego nie czyta? Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.
A dla mnie w pierwszej chwili to był głos Emilii Rydberg, tej od Big Big World. Podobny bardzo.
Żebranie o plusy w stopce to żenada. Kulturalni userzy po prostu je dają. :] Popieram to i to. Dlaczego nikt tego nie czyta? Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.
Ja mam pytanie, chodzi mi o piosenkę która leci w tej najnowszej reklamie. Nie z zakonnicą, samochodami itp. Leci jakoś tak, lecz nie mogę dokładnie sobie przypomnieć. We here go say me coś tam dalej ;d Bardzo bym był wdzięczny jakby ktoś podał tytuł ;]
Popularne słowa kluczowe: jak nazywa sie piosenka z reklamy rmfm, ludzie rmf fm, ludzie w żółtych ubraniach, piosenka rmf fm, piosenka rmf fm reklama, piosenka w reklamie tv rmf fm, piosenka z reklamy rmf fm wszyscy na żółto, piosenka z reklamy siła żółtego dhl, piosenki o żółtym, reklama ludzie w żółtych ubraniach, reklama rmf żółta sukieka, reklamy o ubraniach, rmf fm reklama 2010, szukam piosenki żółty, tytuł piosenki z reklamy telewizyjnej rmf fm, żółte rowery rmf fm