dodaj pytanie +bez rejestracji
szukam linka do piosenki z czołówki serialu 'licencja na wychowanie'
a najlepiej z tekstem ![]()
proszę o pomoc ![]()
jaka piosenka była w dzisiejszym odcinku tj.18 marca na napisach
prosze pomożcie
Czy może mi ktos powiedziec jak nazywa sie piosenka z filmu "Licencja na wychowanie". Leci ona zawsze na końcu albo w trakcie filmu to sa takie rege rytmy w jezyku angielskim. Bardzo prosze:)
No własnie mi tez chodzi o ten kawałek reggae
dołączam się do pytania
rytm reggae taki lajtowy ;d
A jak się nazywa piosenka, która leciała na koncu filmu w 1 i w 7 odcinku wtedy jak szli do szkoly do Łukasza odcinku taka reggae lajtowa z organami/pianinem w tle .
Pozdrawiam
BONA napisał:
A jak się nazywa piosenka, która leciała na koncu filmu w 1 i w 7 odcinku wtedy jak szli do szkoly do Łukasza odcinku taka reggae lajtowa z organami/pianinem w tle .
Pozdrawiam
To płyta Day by Day - Rastasize :-) Świetna!
W dzisiejszym odcinku ta piosenka leciała gdy Cezary Kosiński wszedł do domu a ta "Kasia?" urządziła imprezę.
a czy wie ktoś może jaka piosenka była na zakończenie 10 odcinka? ; )
Tu znalazłem do mojej wypowiedzi w tlke puszczony był odcinek od 1:20 do 1:40
Day by Day to jest tytuł albumu . Na tej stronie znajdziecie kilka piosenek...może to któraś z tych . ![]()
![]()
![]()
a czy wie ktoś może jaka piosenka była na zakończenie 10 odcinka? ; )
Zna ktoś może ta piosenkę z filmu chociaż tytuł . Ona dokładnie leciała jak ta Roma sobie sukienki przymierzała ??
Bo miała wyjść do tej koleżanki ?? A potem śmiesznie im wyszły te naleśniki
jak ktoś wie proszę powiedzcie plisek ??
![]()
Być może chodzi Wam o to, co dziś leciało na końcu odcinka i chyba słyszałam to w którymś odcinku w zeszłym tygodniu:
Dave James - Whole Lot Worse
Czy ktoś zna tytuł piosenki końcowej z odc. 21 ?
Piosenka z dzisiejszego odcinka (26 maja) końcowa, trochę jazzowa (och, my love)
karotka09 napisał:
Piosenka z dzisiejszego odcinka (26 maja) końcowa, trochę jazzowa (och, my love)
Raczej "Oh, my lord...", bo to gospel. ![]()
Tim Renwick & Elfed Hayes - Righteous Road
Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-05-26 20:03)
Jak nazywa się piosenka która leciała na końcu z fimu licencja na wychowanie dziś czyli 27.maja?
[ Wygenerowano w 0.196 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]