dodaj pytanie +bez rejestracji
"witam was i o zdrowie pytam ,bo pragnienie mam serdeczne was zobaczyć chcę" (czy jakoś tak)![]()
![]()
![]()
ten cytat z kultowego (wprawdzie nie serialu ale filmu ) niech będzie wstępem do tematu, ostatnio wzieło mnie na wspominki , i tak wspominam co kiedyś oglądałem
pamiętam że najbardziej lubiłem MacGywera ,Strażnika Teksasu ,Nieustraszonego i Drużynę A
filmami które utkwiły mi w pamięci były Mistrz Kierownicy (wszystkie części ) Konwój
Droga smoka i Policyjna opowieść
a wam? co utkwiło w pamięci?![]()
![]()
![]()
Oczywiście, jak przystało na wychowanka lat 90. uwielbiałem Knight Rider'a, A-Team, McGyver'a, Texas Ranger, JAG: Wojskowe Biuro Śledcze, Nash Bridges, ALF, Friends, X-Files (ale się bałem
), Świat wg. Bundy'ch, Baywatch (Słoneczny Patrol), Policjanci z Miami (tak to się chyba nazywało. O policji na rowerach), Miami Vice. O późniejszych już nie warto tak rozmawiać, bo nie miały tego klimatu.
Jak sobie jeszcze przypomnę, to dopiszę. ![]()
Ostatnio edytowany przez mk61 (2010-03-16 18:13)
widzę same klasyki ja bym jeszcze dodał "Na wariackich papierach " i Gliniarz i Prokurator
powiedzcie mi z jakim serialem może mi się ta piosenka kojarzyć "

Co do muzyki, to nie pomogę, ale też mi się ten kawałek kojarzy z czymś.
A to:
mk61 napisał:
Policjanci z Miami (tak to się chyba nazywało. O policji na rowerach)
Znalazłem. Ten serial nazywa się "Pacific Blue". ![]()
Świat wg. Bundy'ch...
he he he
Nutka nostalgii... ostatnio w "You can danc" usłyszałam kawałek który leciał w openingu tego serialu i jakoś tak za nim zatęskniłam... ![]()
Hmm z seriali no na pewno Drużyna A, Strażnik texasu, Oraz Renegat świetny serial ![]()
Nieustraszony, Mistrz Kierownicy Ucieka, Konwój, MacGyver i inne:)
[ Wygenerowano w 0.066 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]