UWAGA!
Minęło 473 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ "Wspomnień czar" czyli seriale z dzieciństwa

• Strona:
  • 1

cobros17+86

• vip

#1 2010-03-16 15:11

"witam was i o zdrowie pytam ,bo pragnienie mam serdeczne was zobaczyć chcę" (czy jakoś tak)big_smilebig_smilebig_smile

ten cytat z kultowego (wprawdzie nie serialu ale filmu ) niech będzie wstępem do tematu, ostatnio wzieło mnie na wspominki , i tak wspominam co kiedyś oglądałem
pamiętam że najbardziej lubiłem MacGywera ,Strażnika Teksasu ,Nieustraszonego i Drużynę A
filmami które utkwiły mi w pamięci były Mistrz Kierownicy (wszystkie części ) Konwój
Droga smoka i Policyjna opowieść
a wam? co utkwiło w pamięci?smilesmilesmile

Vip ma zawsze rację  - no chyba że administrator lub moderator  mówi inaczej big_smile
"Choćbyś nie wiadomo jak starał się coś zrobić, Chuck Norris zrobi to lepiej, szybciej i taniej. " cool cool
"Piosenki osobiste" http://muzykazreklam.pl/t21518.html/ Zapraszam
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-03-16 15:11

mk61

• +6
  • pomagacz
  • Miejscowość: Szczecin Świnoujście
  • mk61

#2 2010-03-16 18:04

Oczywiście, jak przystało na wychowanka lat 90. uwielbiałem Knight Rider'a, A-Team, McGyver'a, Texas Ranger, JAG: Wojskowe Biuro Śledcze, Nash Bridges, ALF, Friends, X-Files (ale się bałem big_smile), Świat wg. Bundy'ch, Baywatch (Słoneczny Patrol), Policjanci z Miami (tak to się chyba nazywało. O policji na rowerach), Miami Vice. O późniejszych już nie warto tak rozmawiać, bo nie miały tego klimatu. big_smile Jak sobie jeszcze przypomnę, to dopiszę. smile

Ostatnio edytowany przez mk61 (2010-03-16 18:13)

mk61@muzykazreklam.pl

cobros17on

cobros17+86

• vip

#3 2010-03-17 11:57

widzę same klasyki ja bym jeszcze dodał "Na wariackich papierach " i Gliniarz i Prokurator
powiedzcie mi z jakim serialem może mi się ta piosenka kojarzyć "

Vip ma zawsze rację  - no chyba że administrator lub moderator  mówi inaczej big_smile
"Choćbyś nie wiadomo jak starał się coś zrobić, Chuck Norris zrobi to lepiej, szybciej i taniej. " cool cool
"Piosenki osobiste" http://muzykazreklam.pl/t21518.html/ Zapraszam

mk61

• +6
  • pomagacz
  • Miejscowość: Szczecin Świnoujście
  • mk61

#4 2010-03-17 14:09

Co do muzyki, to nie pomogę, ale też mi się ten kawałek kojarzy z czymś.

A to:

mk61 napisał:

Policjanci z Miami (tak to się chyba nazywało. O policji na rowerach)

Znalazłem. Ten serial nazywa się "Pacific Blue". smile

mk61@muzykazreklam.pl

Yangai

Yangai

• nowy
  • Miejscowość: Poznań

#5 2010-05-07 19:30

Świat wg. Bundy'ch... smile smile he he he
Nutka nostalgii... ostatnio w "You can danc" usłyszałam kawałek który leciał w openingu tego serialu i jakoś tak za nim zatęskniłam... smile

Pytasz kto ja...
OTAKU jesem... nie wiesz dalej... A to już nie moja wina :p

Lelu89

Lelu89

• użytkownik
  • Miejscowość: Las Vegas Parano

#6 2010-05-29 23:04

Hmm z seriali no na pewno Drużyna A, Strażnik texasu, Oraz Renegat świetny serial smile

"...Opróżnij umysł. Bądź bezkształtny jak woda.Wlej wodę do kubka, ona stanie się tym kubkiem.Wlej wodę do czajnika, ona stanie się czajnikiem.
Woda może płynąć, wić się, kapać albo niszczyć.Bądź wodą mój przyjacielu..." || "...Zamień się w drewniana kukłę która nie ma ego, nic nie myśli,
nie jest zachłanna ani chciwa. Pozwól ciału i duszy działać w zgodzie z dyscypliną, jakiej podlegają..."

Rycerz 2000

• gość

#7 2010-10-25 18:31

Nieustraszony, Mistrz Kierownicy Ucieka, Konwój, MacGyver i inne:)

• Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 473 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Piosenki osobiste, ważne dla was szczególnie, Piosenka lata 70,80 lub 90, Film z dzieciństwa, [TVP 2] Apetyt na Życie, A TY BĘDZIESZ MĄ KRÓLEWNA... hehe disco:P, Piosenka z lat 90 tych, Zimne dranie / The Ice Harvest, Hoży Doktorzy / Scrubs, Brzydka prawda / The Ugly Truth, Tancerze,
Popularne słowa kluczowe: seriale z dzieciństwa, czar seriali, czar seriali., nash bridges vip seriale, serial z dzieciństwa, seriale z dziecinstwa, seroale z dziecistwa