♫ Piosenki po hiszpańsku

• Strona:
  • 1

umbrella

• gość

#1 2010-03-21 14:32

Witam wszystkich smile
Szukam znanych piosenek przerobionych na język hiszpański. Coś w stylu tego

. Bradzo proszę o pomoc smile

Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-03-21 14:32

willow

willow+2

• stały bywalec
  • Miejscowość: Kraków

#2 2010-03-23 17:39

ja znam jedną taką piosenkę, nie jestem pewna czy jest ona po hiszpańsku big_smile ale brzmi fajnie: Bonde Do Role - Solta O Frango wink

Nie bój się dużego kroku, nie pokonasz przepaści dwoma małymi
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

beonedge

• +1
  • użytkownik

#3 2010-04-05 21:12

Enrique wiele swoich znanych angielskich piosenek śpiewał również w języku hiszpańskim. Np utwór hero - angielski, heroe - hiszpański

test na inteligencję - poznaj swój iloraz inteligencji.

Niezalogowany81560

• gość

#4 2011-04-01 16:00

juanes- Tengo La Camisa Negra

CitricFrenzy

CitricFrenzy

• nowy

#5 2011-05-18 14:04

Shakira śpiewa piosenki po  hiszpańsku .  Wiem dałam bardzo pospolite piosenki i znaną piosenkarkę ale nie słucham piosenek po hiszpańsku .

gidzia

• gość

#6 2011-05-28 19:00

david bustamante-abrazame muy fuerte
david bustamante-princessa mia
anahi-Quiero
beyonce ft. shakira-beatiful liar
bitbull ft.balinda-egoista
enrique iglesias-cuando me enamoro
guarana-frases incompletas
juan dora-sentir
david demaria-Que yo no Quiero problema
shakira te dejo madrid
chayane-torero

Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

margarita

• gość

#7 2011-06-02 20:54

Jennifer Peńa - No hay nadie igual como tu (Can't take mm eyes off of you)

• Strona:
  • 1
Statystyki tematu "Piosenki po hiszpańsku": ocena 10 na 10, liczba ocen: 7, wyświetleń 4613
Dodaj odpowiedź
Minęło 349 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Goal!, [TVN] Przepis na życie, Gorąca hiszpańska piosenka, zabójczynie na axn crime, Idealny facet dla mojej dziewczyny, Piosenka hiszpańsko-angielska, Boisko z marzeń, Piosenka, Wesoła muzyka podobna do ameno, co to za piosenka - "she's my baby",
Popularne słowa kluczowe: znane hiszpańskie piosenki, piosenki po hiszpańsku, znane piosenki po hiszpańsku, piosenki hiszpańskie 2011, shakira piosenki po hiszpansku, abrazame muzyka hiszpańska, bardzo znane piosenki hiszpańskie, cuando me enamoro ścieżki dźwiękowe, disco polo 2011 piosenka po hiszpansku, hiszpanski piosenki, hiszpańska melodia przepis na życie, hiszpańska piosenka 2011, hiszpańska piosenka 2011 szybka śpiewana przez facetów, hiszpańskie piosenki znane, hiszpańskie wesołe piosenki, hiszpańsko angielska piosenka 2011, lista znanych piosenek po hiszpańsku, muzyka z goal 2 hiszpanska piosenka, najbardziej znana hispańska piosenka, nowe hiszpanskie znane piosenki