♫ CSI: Kryminalne zagadki Miami / CSI: Miami

Snapshot+158

#1 2010-03-21 16:17

W tym temacie proszę o zadawanie pytań odnośnie muzyki w serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami / CSI: Miami

Inne serie CSI:
- CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku / CSI: NY
- CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas / CSI: Crime Scene Investigation

Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-03-21 16:17

hononey

hononey+3

#2 2010-03-21 19:51

Właśnie, więc chciałabym się zapytać, czy ktoś wie jaka muzyka leciała pod czas gdy były reklamy, i aktor grający Horatio mówił: Stay soon to watch CSI: Miami on AXN.  to jeszcze było jak chyba szósty sezon leciał

Nie jestem chorą na umysł romantyczką ale sądzę, że zasługuję choć na samą jej esencję...
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

donkamilioo

• gość

#3 2010-03-25 13:41

Witam, ja chciabym zapytać czy ktoś zna utwór który leciał w ostatnią sobotę w odcinku Miami w momencie gdy była scena że jest impreza na tym jachcie? był to bodajże 16 odcinek 7 serii

Lennaona

Lenna+4

• użytkownik
  • Miejscowość: Šibenik

#4 2010-03-28 20:05

donkamilioo napisał:

Witam, ja chciabym zapytać czy ktoś zna utwór który leciał w ostatnią sobotę w odcinku Miami w momencie gdy była scena że jest impreza na tym jachcie? był to bodajże 16 odcinek 7 serii

'Right round' Flo Rida feat. Kesha, chyba o to chodzi;)

'Jeśli dadzą Ci papier w linie, pisz w poprzek'
Juan Ramón Jiménez

Krzychu_89

• użytkownik

#5 2010-03-28 23:37

Witam, zna ktoś może tytuł utworu z odcinka 160 "Divorce Party", chodzi mi o ten spokojny utwór pod koniec odcinka smile

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#6 2010-03-28 23:49

Krzychu_89 napisał:

Witam, zna ktoś może tytuł utworu z odcinka 160 "Divorce Party", chodzi mi o ten spokojny utwór pod koniec odcinka smile

Wiem, że w tym odcinku wykorzystana była piosenka Beyoncé Knowles - Single Ladies (Put A Ring On It), ale nie wiem, czy na końcu...

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

Krzychu_89

• użytkownik

#7 2010-03-29 00:01

huviretki napisał:

Krzychu_89 napisał:

Wiem, że w tym odcinku wykorzystana była piosenka Beyoncé Knowles - Single Ladies (Put A Ring On It), ale nie wiem, czy na końcu...

"Single Ladies" był tylko na początku, na końcu jest całkiem co innego smile

Krzychu_89

• użytkownik

#8 2010-03-29 23:52

Krzychu_89 napisał:

huviretki napisał:

Krzychu_89 napisał:

"Single Ladies" był tylko na początku, na końcu jest całkiem co innego smile

mogę się mylić ale może to być utwór Jeffa Cardoniego...niestety nie mam gdzie tego sprawdzić ponieważ nie umiem znaleźć jego utworów...

cebul@

• +2
  • użytkownik

#9 2010-03-30 22:42

Szukam kawałka który leciał na samym początku gdy modelki chodziły po wybiegu zanim doszło do zabójstwa, wg programu była to 6 seria i 129 odcinek.

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Serwis

#10 2010-03-30 22:51

cebul@ napisał:

Szukam kawałka który leciał na samym początku gdy modelki chodziły po wybiegu zanim doszło do zabójstwa, wg programu była to 6 seria i 129 odcinek.

Rihanna - Shut Up And Drive

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

Horatio

• gość

#11 2010-03-31 21:34

Wie ktoś może co to za utwór finałowy w odcinku 19 z sezonu 2 "Deadline"

chodzi o utwór gdy Cain'e czyta gazetę.....

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Serwis

#12 2010-03-31 22:04

Horatio napisał:

Wie ktoś może co to za utwór finałowy w odcinku 19 z sezonu 2 "Deadline"

chodzi o utwór gdy Cain'e czyta gazetę.....

Nie wiem, w których scenach, ale w tym odcinku były:
Tosca - F**k Dub Parts 1 + 2
Jeepjazz Project - That's Fat

Popieram to i to.

Horatio

• gość

#13 2010-03-31 22:22

niestety nie są to utwory które podałaś smile

mam nadzieję, że ktos wie co to za muzyka, ponieważ bardzo mi zależy na poznaniu kompozytora

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Serwis

#14 2010-03-31 22:58

Horatio napisał:

niestety nie są to utwory które podałaś smile

mam nadzieję, że ktos wie co to za muzyka, ponieważ bardzo mi zależy na poznaniu kompozytora

Sprawdzałam w kilku źródłach i jesli chodzi o wykorzystane w tym odcinku piosenki, były tylko te dwie. hmm
A może to był utwór wyłącznie instrumentalny? Wtedy prawdopodobnie byłaby to muzyka skomponowana do serialu.

Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-03-31 23:01)

Popieram to i to.

Horatio

• gość

#15 2010-04-01 16:07

dokładnie tak to była tylko muzyka i wydaję mi sie że kompozycja specjalnie wykonana na potrzeby serialu mimo wszystko przypszczam że jakis tytul posiada

szakal7891

• gość

#16 2010-04-01 23:32

zna ktoś muzykę co była w sezonie 8 odcinku 5 na samym końcu tego odcinka?

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Serwis

#17 2010-04-01 23:36

Greg Laswell - What A Day

Popieram to i to.

mordka87

• gość

#18 2010-04-04 22:09

jaka dzis piosenka leciala na sam koniec co wprowadzali do autobusu ta stewardessa i tego kolesia co byli oskarzeni? hm?taka wolna muzyczka...pozdrawiam

Akie

• gość

#19 2010-04-05 00:01

Witam

Mam pytanie dotyczące Odcinka 18: Flight Risk z 7 sezonu. Mniej więcej gdzieś na początku leciała taka muzyka, jakby regge, tuż przed tym jak zaczęli przepytywać jedną z tych dziewcząt, która wspomniała o podglądaczu tej zamordowanej. Byłbym wdzięczny za pomoc wink

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Serwis

#20 2010-04-05 12:25

mordka87 napisał:

jaka dzis piosenka leciala na sam koniec co wprowadzali do autobusu ta stewardessa i tego kolesia co byli oskarzeni? hm?taka wolna muzyczka...pozdrawiam

This Will Destroy You - Burial On The Presidio Banks

Akie napisał:

Witam
Mam pytanie dotyczące Odcinka 18: Flight Risk z 7 sezonu. Mniej więcej gdzieś na początku leciała taka muzyka, jakby regge, tuż przed tym jak zaczęli przepytywać jedną z tych dziewcząt, która wspomniała o podglądaczu tej zamordowanej. Byłbym wdzięczny za pomoc wink

Estelle featuring Sean Paul - Come Over

Popieram to i to.
Dodaj odpowiedź

Możesz użyć także rozbudowanego edytora wiadomości

PRZYPOMINAMY!!!
W tym dziale pytamy o muzykę z seriali! Jeśli szukasz muzyki z zapowiedzi serialu, sprawdź odpowiedni dział!
Podobne tematy CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas / CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku / CSI: NY, Jaki jest najmodniejszy serial??, Jakie są wasze ulubione seriale??, [Hallmark] CSI Las Vegas, [AXN] CSI Miami, Csi miami, Różowy tatuaż z reklamy MIAMI INK, male.co.nie.co, "Wspomnień czar" czyli seriale z dzieciństwa,
Popularne słowa kluczowe: csi miami sezon 8 odcinek 5 muzyka, bez śladu muzyka, csi kryminalne zagadki miami piosenka, csi kryminalne zagadki miami sezon 9 soundtrack, csi miami melodia początek, csi miami sezon 8 e 5 piosenka na koniec, csi miami sezon 8 odc 5 muzyka, csi miami sezon 8 soundtrack, csi miami soundtrack sezon 2, csi miami soundtrack sezon 5, csi: kryminalne zagadki miami soundtrack, heineken opener 2011 reklama, kryminalne zagadki miami soundtrack, muzyka kryminalne zagadki miami, muzyka z kryminalnych zagadek miami, muzyka z serialu kryminalne zagadki miami, piosenka z csi miami, piosenka z csi miami 2 seria, piosenka z csi: kryminalne zagadki miami odc 7 sezon 8, piosenka z filmu csi