dodaj pytanie +bez rejestracji
W tym temacie proszę o zadawanie pytań odnośnie muzyki w serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami / CSI: Miami
Inne serie CSI:
- CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku / CSI: NY
- CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas / CSI: Crime Scene Investigation
Właśnie, więc chciałabym się zapytać, czy ktoś wie jaka muzyka leciała pod czas gdy były reklamy, i aktor grający Horatio mówił: Stay soon to watch CSI: Miami on AXN. to jeszcze było jak chyba szósty sezon leciał
Witam, ja chciabym zapytać czy ktoś zna utwór który leciał w ostatnią sobotę w odcinku Miami w momencie gdy była scena że jest impreza na tym jachcie? był to bodajże 16 odcinek 7 serii
donkamilioo napisał:
Witam, ja chciabym zapytać czy ktoś zna utwór który leciał w ostatnią sobotę w odcinku Miami w momencie gdy była scena że jest impreza na tym jachcie? był to bodajże 16 odcinek 7 serii
'Right round' Flo Rida feat. Kesha, chyba o to chodzi;)
Witam, zna ktoś może tytuł utworu z odcinka 160 "Divorce Party", chodzi mi o ten spokojny utwór pod koniec odcinka ![]()
Krzychu_89 napisał:
Witam, zna ktoś może tytuł utworu z odcinka 160 "Divorce Party", chodzi mi o ten spokojny utwór pod koniec odcinka
Wiem, że w tym odcinku wykorzystana była piosenka Beyoncé Knowles - Single Ladies (Put A Ring On It), ale nie wiem, czy na końcu...
huviretki napisał:
Krzychu_89 napisał:
Witam, zna ktoś może tytuł utworu z odcinka 160 "Divorce Party", chodzi mi o ten spokojny utwór pod koniec odcinka
Wiem, że w tym odcinku wykorzystana była piosenka Beyoncé Knowles - Single Ladies (Put A Ring On It), ale nie wiem, czy na końcu...
"Single Ladies" był tylko na początku, na końcu jest całkiem co innego ![]()
Krzychu_89 napisał:
huviretki napisał:
Krzychu_89 napisał:
"Single Ladies" był tylko na początku, na końcu jest całkiem co innego
mogę się mylić ale może to być utwór Jeffa Cardoniego...niestety nie mam gdzie tego sprawdzić ponieważ nie umiem znaleźć jego utworów...
Szukam kawałka który leciał na samym początku gdy modelki chodziły po wybiegu zanim doszło do zabójstwa, wg programu była to 6 seria i 129 odcinek.
cebul@ napisał:
Szukam kawałka który leciał na samym początku gdy modelki chodziły po wybiegu zanim doszło do zabójstwa, wg programu była to 6 seria i 129 odcinek.
Rihanna - Shut Up And Drive
Wie ktoś może co to za utwór finałowy w odcinku 19 z sezonu 2 "Deadline"
chodzi o utwór gdy Cain'e czyta gazetę.....
Horatio napisał:
Wie ktoś może co to za utwór finałowy w odcinku 19 z sezonu 2 "Deadline"
chodzi o utwór gdy Cain'e czyta gazetę.....
Nie wiem, w których scenach, ale w tym odcinku były:
Tosca - F**k Dub Parts 1 + 2
Jeepjazz Project - That's Fat
niestety nie są to utwory które podałaś ![]()
mam nadzieję, że ktos wie co to za muzyka, ponieważ bardzo mi zależy na poznaniu kompozytora
Horatio napisał:
niestety nie są to utwory które podałaś
mam nadzieję, że ktos wie co to za muzyka, ponieważ bardzo mi zależy na poznaniu kompozytora
Sprawdzałam w kilku źródłach i jesli chodzi o wykorzystane w tym odcinku piosenki, były tylko te dwie. ![]()
A może to był utwór wyłącznie instrumentalny? Wtedy prawdopodobnie byłaby to muzyka skomponowana do serialu.
Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-03-31 23:01)
dokładnie tak to była tylko muzyka i wydaję mi sie że kompozycja specjalnie wykonana na potrzeby serialu mimo wszystko przypszczam że jakis tytul posiada
zna ktoś muzykę co była w sezonie 8 odcinku 5 na samym końcu tego odcinka?
Greg Laswell - What A Day
jaka dzis piosenka leciala na sam koniec co wprowadzali do autobusu ta stewardessa i tego kolesia co byli oskarzeni? hm?taka wolna muzyczka...pozdrawiam
Witam
Mam pytanie dotyczące Odcinka 18: Flight Risk z 7 sezonu. Mniej więcej gdzieś na początku leciała taka muzyka, jakby regge, tuż przed tym jak zaczęli przepytywać jedną z tych dziewcząt, która wspomniała o podglądaczu tej zamordowanej. Byłbym wdzięczny za pomoc ![]()
mordka87 napisał:
jaka dzis piosenka leciala na sam koniec co wprowadzali do autobusu ta stewardessa i tego kolesia co byli oskarzeni? hm?taka wolna muzyczka...pozdrawiam
This Will Destroy You - Burial On The Presidio Banks
Akie napisał:
Witam
Mam pytanie dotyczące Odcinka 18: Flight Risk z 7 sezonu. Mniej więcej gdzieś na początku leciała taka muzyka, jakby regge, tuż przed tym jak zaczęli przepytywać jedną z tych dziewcząt, która wspomniała o podglądaczu tej zamordowanej. Byłbym wdzięczny za pomoc
Estelle featuring Sean Paul - Come Over
[ Wygenerowano w 0.190 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]