dodaj pytanie +bez rejestracji
W tym temacie proszę o zadawanie pytań odnośnie muzyki w serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku / CSI: NY
Inne serie CSI:
- CSI: Kryminalne zagadki Miami / CSI: Miami
- CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas / CSI: Crime Scene Investigation
Dzisiejszy odcinek csi ny jak nazywala sie koncowa piosenka, gdy agenci brali slub ze soba?

witam, czy wiecie może co to za utwór w trwającym na PolSacie odcinku, był w pierwszej części (licząc podział reklamami)?
wczoraj lecial na axn csi:ny i spodobala mi sie melodia z momentu kiedy sheldon<ten murzyn> dzgal ta swinie pistoletami do tatuowania...moze ktos kojarzy piosenke ??
tu jest ten odcinek....ta piosenka jest w 16:39 minucie
http://smotri.com/video/view/?id=v1329151492d
Ostatnio edytowany przez kruszynQa (2010-06-09 18:32)

9 Leaves - Fliers

Jak się nazywa piosenka, która leciała we wczorajszym odcinku CSI: NY (na kanale AXN) na końcu kiedy ten murzyn (Hawkes, czy jakoś tak) oglądał zdjęcia swojej siostry i poszedł do niej na cmentarz? Taka spokojna nuta. Będę bardzo wdzięczny za podanie tytułu.
pudzian napisał:
Jak się nazywa piosenka, która leciała we wczorajszym odcinku CSI: NY (na kanale AXN) na końcu kiedy ten murzyn (Hawkes, czy jakoś tak) oglądał zdjęcia swojej siostry i poszedł do niej na cmentarz? Taka spokojna nuta. Będę bardzo wdzięczny za podanie tytułu.
Corinne Bailey Rae - Like a Star
czy znacie kawalem z dzisiejszego odcinaka (13.07.2010) CSI NY 54 zanim sprzataczka znalazla ciało w jackuzi ?
chodzi mi o odcinek który emitowała tv Polsat ![]()
dziekóweczka focus ty to masz łeb:P szukałem tego od dawna ale nie mialem jak tego utowru komus pokazac wreszcie uslyszalem go ponownie zapytalem i tutaj znalazlem odpowiedz
dzieki byku
szukam nr odcinka gdzie jest piosenka a modern myth zespołu 30 second to mars
Jak się nazywała piosenka na koniec dzisiejszego odcinka nr 55? ![]()
Madzienka napisał:
Jak się nazywała piosenka na koniec dzisiejszego odcinka nr 55?
Keane - Atlantic
Hej:) Poszukuję piosenki z odcinka "Unusual Suspects" sezon 6 odcinek 21 leciała między 12 :35 a 14 minutą w trakcie badań w laboratorium niestety jak dotąd nie udało mi się znaleźć ani tytułu ani wykonawczyni tego utworu a szukałam na rozmaitych forach poświęconych serialowi i nic nie wiem może nigdzie tego nie ma a szkoda bo to świetny kawałek:( Bardzo proszę o pomoc!!! Dziękuje
Wrednica27 napisał:
Hej:) Poszukuję piosenki z odcinka "Unusual Suspects" sezon 6 odcinek 21 leciała między 12 :35 a 14 minutą w trakcie badań w laboratorium niestety jak dotąd nie udało mi się znaleźć ani tytułu ani wykonawczyni tego utworu a szukałam na rozmaitych forach poświęconych serialowi i nic nie wiem może nigdzie tego nie ma a szkoda bo to świetny kawałek:( Bardzo proszę o pomoc!!! Dziękuje
Znalazłam dwa tytuły z tego odcinka, może któryś pasuje:
The Canon Logic - Dead man
Cinephile - Better Said
huviretki napisał:
Wrednica27 napisał:
Znalazłam dwa tytuły z tego odcinka, może któryś pasuje:
The Canon Logic - Dead man
Cinephile - Better Said
Dzięki
Jesteś WIELKA chodziło o Cinephile - Better Said
adamreal napisał:
Dzisiejszy odcinek csi ny jak nazywala sie koncowa piosenka, gdy agenci brali slub ze soba?
Beauty's Running Wild - Scars on 45
Hej ![]()
Szukam piosenki z 56 odcinka CSI NY - pomoże ktoś? Emitowany na Polsacie 27 lipca.
[ Wygenerowano w 0.130 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]