UWAGA!
Minęło 658 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Reklama telewizora - nowa. Nie wiem jakiej marki.

• Strona:
  • 1

Mateusz_MX

• nowy

#1 2010-04-08 20:30

Spokojna piosenka.

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-04-08 20:30

Snapshoton

Snapshot+158

#2 2010-04-09 01:02

Podaj więcej szczegółów odnośnie samej reklamy

evelina15

evelina15+13

• pomagacz
  • Miejscowość: Śląskie

#3 2010-04-09 13:55

Kiedyś była reklama Bravi chyba. I tam była piosenka Heartbeats - Jose Gonzalez. Może o to Ci chodzi.

Mateusz_MX

Mateusz_MX

• nowy

#4 2010-04-09 14:26

Niestety to nie ta piosenka, chociaż także ładna. Reklama jest nowa. Wczoraj po raz pierwszy ją widziałem. Niestety tylko mi mignęła.

MaliVampona

MaliVamp

#5 2010-04-10 13:19

może chodzi o tę reklamę, gdzie lecą kolorowe baloniki? też mi się zdaje, że to była reklama telewizora, chyba nawet wczoraj ją widziałam wink ładna piosenka, zainteresowała mnie, ale co to było to nie mam pojęcia ;P

"The opposite of war isn't peace. It's creation!" - Rent

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#6 2010-04-10 13:30

MaliVamp napisał:

może chodzi o tę reklamę, gdzie lecą kolorowe baloniki? też mi się zdaje, że to była reklama telewizora, chyba nawet wczoraj ją widziałam wink ładna piosenka, zainteresowała mnie, ale co to było to nie mam pojęcia ;P

Z kolorowymi balonikami to raczej była reklama samochodu... Motyw kolorowych baloników/piłeczek czy czegokolwiek to zły trop, bo już wyżej była odpowiedź, że nie chodzi o reklamę telewizorów Bravia z piosenką Heartbeats.

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

Socjopata

Socjopata+27

• wymiatacz
  • Miejscowość: Oz

#7 2010-04-12 20:58

Chyba wiem o jaką reklamę chodzi... Na końcu jest pokazany Tv z boku i wyglądem przypomina kopnięte "L" . Biała podstawa i czarny panel... Dobrze myślę?

sasasa

• gość

#8 2010-04-23 23:24

Z motylkami na końcu? I całe miasto "ożywa"? I taki wielki wodospad jest?
Jeśli tak to też pragnę tego tytułu ; )

sasasa

• gość

#9 2010-04-23 23:31

http://muzykazreklam.pl/t13648.html

to chyba ta. przynajmniej mi o nią chodziło ^^

• Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 658 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Heineken - wejście na imprezę, Calzedonia: przez życie, Piosenka z reklamy ;), Reklama samochodu, Reklama samochodu!, Orange - jestem, together we can do more, Samsung Pixon M8800, C-Thru, Step Up 2, Nivea Visage Young,
Popularne słowa kluczowe: piosenka z reklamy w balony lecą, reklama telewizora muzyka, reklama telewizora o bezdommnym, reklama telewizory taka spokojna piosenka, reklama telewizoró westa