dodaj pytanie +bez rejestracji
Jaki według was jest ten program?
Mnie się podobają niektóre odcinki.
Dużo ciekawostek i dobra zabawa - bez zadęcia, wkurzających reklam i gwiazdorzącego prowadzącego.
Pierwszy od dawna bezpretensjonalny program, z którego można się czegoś dowiedzieć.
No i zespół śpiewający na żywo - jak na covery, ich wersje są świetne.
A ja zbytnio nie rozumiem idei tego programu. Fakt, czasem coś ciekawego się tam znajdzie, ale zdecydowanie wolę "300% normy" i "Europa da się lubić".
Ten gość co śpiewa jest świetny.
Bardzo fajny program, szkoda, że jest podczas filmów na TVN'ie i mojego serialu ![]()
Zgadzam się z tobą RBB wtedy jest kiedy jakiś fajny film leci ![]()
Momentami całkiem niezły, ale żeby tam oglądać jakoś systematycznie to raczej nie dla mnie.
Huviretki, masz rację, można się bardzo dużo dowiedzieć z tego programu, jednak ja mam 'alergię' na programy zapożyczane z USA.
Ostatnio edytowany przez Vincusia (2011-04-09 17:56)
Vincusia napisał:
Huviretki, masz rację, można się bardzo dużo dowiedzieć z tego programu, jednak ja mam 'alergię' na programy zapożyczane z USA.
A możesz mi, Vincusiu, napisać, co ten program ma do zapożyczeń z USA?
Bo to nie jest program na amerykańskiej licencji.
Doczytałem się, że oryginalna nazwa brzmi I Love My Country.
huviretki napisał:
Vincusia napisał:
A możesz mi, Vincusiu, napisać, co ten program ma do zapożyczeń z USA?
Bo to nie jest program na amerykańskiej licencji.
O to przepraszam, nie wiem dlaczego skojarzyło mi się z USA.
Ale jeśli chodzi o ramówkę telewizyjną, to (według mnie) za dużo tam tytułów 'adoptowanych' przez Polaków. Pozdrawiam ![]()
kto lubi xfaktor:P
[ Wygenerowano w 0.045 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]