dodaj pytanie +bez rejestracji
Hej, szukam piosenki z On ona i dzieciaki z odcinka kiedy takiemu pracownikowi z firmy Michaela umarła babcia i on im się narzucał, przychodził na noc itp. i ten pracownik kazał im przyjść na pogrzeb tej babci i poprosił Janet żeby zaśpiewała taka piosenkę. I to było to. Już 2 raz się pojawiała w serialu. Nie ejstem pewna jak to się pisze ale ja tam słyszę Mustan a potem na pewno jest Seeley. Mustang Seeley. Ale co do 1 słowa nie jestem pewna. Z góry dziękii. ![]()
Tytuł brzmi "mustang sally" i jest kilku artystów, którzy wykonywali tą piosenkę. Np. The Commitments lub Wilson Pickett.
Pozdro. ![]()
Witam. Zna ktoś tytuł piosenki, która leci w 2 odcinku 2 sezonu na "imprezie" u Juniora w pokoju ?
a pamiętacie tą piosenkę z odcinka kiedy ta najmłodsza czarna kłóciła się z tym małym czarnym naukowcem że ona chce śpiewać główny głos?
ze słuchu to chórek leciał tak suck it to me suck it to me suck it to me...
Mam pytanie, zna ktos tytul piosenki z tego fragmentu ?

chodzi mi dokladnie o pieosenke ktora zaczyna sie 3:10
Ja szukam piosenki z odcinka, w którym Vanessa chciała urodzić w domu i zaprosiła hipiskę-położną. Ona kazała im tańczyć a Michael zaczął coś spiewać.
chciał bym sie dowiedziec tytułu piosenki ktora była w odcinku co ojciec cwiczył boks potem sie przyłonczył junior i razem cwiczyli i w tym momencie leciała własnie ta piosenka. Z gory dziekuje
chciał bym sie dowiedziec tytułu piosenki ktora była w odcinku co ojciec cwiczył boks potem sie przyłonczył junior i razem cwiczyli i w tym momencie leciała własnie ta piosenka. Z gory dziekuje
Jak się nazywa muzyka końcowa z serialu on ona i dzieciaki?
mametyo napisał:
chodzi mi dokladnie o pieosenke ktora zaczyna sie 3:10
ponawiając prośbę dołączam się do niej - eto1400
eto1400 napisał:
mametyo napisał:
chodzi mi dokladnie o pieosenke ktora zaczyna sie 3:10ponawiając prośbę dołączam się do niej - eto1400
Zombie Nation - Woah Oh Oh
[ Wygenerowano w 0.042 sec, liczba zapytań do bazy danych: 10 ]