Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
Kochani ! mam dla was tytuł ! To na pewno : Bartosz Dziedzic i Monika Brodka. Pełną wersję znajdziecie na YouTubie.
pozdrawiam. :>
ja też bardzo bym chciał poznać ten kawałek ale słyszałem że to podobno brodzik śpiewa a piosenka jest z jej nowej płyty a płyta ma się ukazać dopiero we wrześniu:(
to śpiewa Monika Brodka ale tytuł jest jeszcze nie znany. .
i cholerka jest tylko dostępny do pobrania ten kawałeczek z reklamy. . ![]()
Brodka ponoć ma teraz jakiś nowy album tylko nie jest w sprzedaży czy coś i nie da sie pełnej piosenki ściągnąć. .
tyle wiem. ![]()
xD
Szukałam ,i znalazłam filmik NA YouTube http://www.youtube.com/watch?v=PCQpNFNF56c ,Podobno śpiewa to Monika Brodka i Album z jej piosenką,ma wyjść dopiero we wrześniu:/...Czytałam także ,że Śpiewa to niejaka Oksana Prędko,lecz znalazłam tylko jej piosenkę do reklamy Orange ..Naprawde nikt nie umie znaleść tytułu??
RoostR napisał:
Również szukam tego kawałka - bezkutecznie.
Więc tak :
Reklama Hortex AllFestivals (emisja od maja br.)
Filmików jeszcze nie znajdziesz.
Można dodać słowa, to dodam, lecz nie spodziewajcie się wielkiej podpowiedzi :
We should/could try, try to get into.... (i to try tak w kółko, ale nie dosłownie)
Piosenke poznamy na Orange Warsaw Festival w sierpniu, gdzie Monika Brodka ma zaprezentowac material wylacznie z nowej plyty. ![]()
![]()
Dzisiaj byłem na koncercie Moniki Brodki.
I był ten kawałek, bardzo fajny
, z tym że śpiewała go po polsku, coś w stylu "Nie polubię Cię, jak powiedzieć prościej, zbliżysz się o krok - porachuję kości" . Był też inny kawałek który ma się znaleźć na jej nowej płycie - podobno nie mają jeszcze żadnego tytułu, więc nie ma czego szukać i trzeba poczekać do września na jej nową płytę.
Ogólnie na żywo jest super, polecam ją. ![]()
Brodka ? wow .. ona zawszę śpiewała jakieś nudne piosenki .. smutne takie
A teraz .. ? Co za wspaniała zmiania ! Jak nie ona po prostu.. ;D Zakochałam się w tej piosence dlatego chcę pełną angielską wersję ! xd ![]()
Naprawdę! Duże zaskoczenie! Mam nadzieję, że wyda pełną wersję tej piosenki w języku angielskim, bo jest genialna, a tekst polski, który ktoś tu przytoczył brzmi jakoś prowincjonalnie.;-)
Małgorzata napisał:
Kochani ! mam dla was tytuł ! To na pewno : Bartosz Dziedzic i Monika Brodka. Pełną wersję znajdziecie na YouTubie.
pozdrawiam. :>
To nie ta piosenka.
Cały czas byłam przekonana, że to Karen O. a tu czytam że Monika Brodka. Po prostu szok i to pozytywny
Czekam na jej płytę, na pewno kupię! ![]()
puśćcie sobie te piosenkę i włączcie Track ID™. ta aplikacja jest w kazdym najnowszym sony ericssonie. być może znajdzie a być może nie. pzdr
Ooo nigdy bym nie powiedziała, że to Monika Brodka. Kurcze bardziej ta piosenka podchodziła mi pod zespół Yeah yeah yeahs, a tu takie zaskoczenie. Zawsze śpiewała smuty, mam nadzieję, że na tej jej nowej płycie będzie więcej takich kawałków jak ta z reklamy. Boska jest ![]()
Występ Brodki zaplanowany był na dziś 19.00 - 19.30. Liczę, że ktoś kto był na koncercie da jakieś info...
A na co wam tytuł jak i tak nigdzie na internecie nie znajdziecie ani do sciagnięcia ani do posłuchania..........
Wszyscy musimy czekać na premierę we wrześniu.