Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
jak nazywa się piosenka z najnowszej reklamy "Hortex" , gdzie jest konkurs z wygraniem wyjazdu na dowolny festiwal w Europie
?
Podaj filmik to spróbujemy coś wykombinować.
Powinien być jakiś wzór zgłaszania, a nei każdy podaje jak chce ![]()
Reklama czego :
Filmik:
O którą piosenkę w filmiku chodzi - czas od kiedy do kiedy (jak jest kilka piosenek)
Można dodać jakieś słowa z piosenki.
To takie przykładowe
Ostatnio edytowany przez Ksiedzu (2010-05-19 15:52:34)
Również szukam tego kawałka - bezkutecznie.
Więc tak :
Reklama Hortex AllFestivals (emisja od maja br.)
Filmików jeszcze nie znajdziesz.
Można dodać słowa, to dodam, lecz nie spodziewajcie się wielkiej podpowiedzi :
We should/could try, try to get into.... (i to try tak w kółko, ale nie dosłownie)
Ostatnio edytowany przez RoostR (2010-05-19 22:56:17)
własnie nie ma nigdzie filmiku ,tak to bym od razu podała ;]
Napisałem dziś do agencji, która zajmuje się promocją tej akcji pytanie o tytuł tej piosenki
Uzyskałem odpowiedź, że na chwile obecną wykonawca i tytuł piosenki chroniony jest tajemnicą... ![]()
to jak będziesz wiedział to od razu daj znać ![]()
niech jak najszybciej podadzą ten tytuł! ![]()
Hortex wysyla taka odpowiedz na zapytania re: piosenka:
Witam,
Jest nam niezmiernie miło, że spodobała sie Panu/Pani nasza piosenka – my ją nucimy od kilku tygodni!Niestety - szczegóły piosenki przez chwilę muszą zostać owiane tajemnicą – ale: pracujemy nad tym! Mamy nadzieje, ze za kilka dni na www.allfestivals.pl (naszej stronie poświęconej festiwalom, gdzie można zdobyć tysiące muzycznych nagród, w tym co tydzień – wyjazd z przyjaciółmi na wybrany przez Was festiwal w Europie!) bedziemy w stanie powiedzieć coś więcej?
Pozdrawiamy
Zespół Hortex All Festivals
Wg mnie to znowu głos Oksany Predko. Już kiedyś śpiewała w reklamie Hortexu, a komponował Marek Dziedzic. Zapewne i tym razem tak jest. Zresztą Marek Dziedzic już kilka razy komponował muzykę do reklam Hortexu, co słychać i widać tu: http://www.myspace.com/amdziedzic. Myślę, że i piosenka z reklamy Hortex All Festivals się tam znajdzie - prędzej czy później. ![]()
Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-05-25 09:16:14)
Wydaje mi się że ta piosenka jeszcze nie istnieje
Znaczy się sądzę że zostanie zaprezentowana dopiero na festiwalu, dlatego nie można jej odnaleść. Szukanie po słowach nic nie dało, a to zazwyczaj się sprawdza...
Dla mnie brzmi to jak Roisin Murphy!!! co wy na to?? przesłuchajcie numer SOW INTO YOU , tu chyba najbardziej będzie widać to podobieństwo.
de napisał:
autorem muzyki do tej reklamy jest duet bartosz dziedzic i monika brodka
Zgadza się!!!
No iii? a Tytuł? a nim to znajdzie się na wrzucie czy jeszcze gdzie indziej to minie trochę czasu.
Z majspejsa Brodki:
Witam wszystkich
Moi drodzy.Nie odzywalam sie juz jakiś czas ale to nie oznacza że nic sie nie dzieje...bo dzieje sie dużo! Jestem wlasnie w trakcie nagrywania wokali na nową plyte ! więc lista piosenek zamknieta a większość instrumentow juz nagrana.Jestem strasznie podekscytowana i nie moge doczekac sie premiery! (wrzesień)
Jezeli chcecie uslyszec maly fragment utworu z mojej nowe płyty to oglądajcie bacznie telewizje a dokladnie szukajcie reklamy Hortexu All festivals do której uzyczylismy fragmentu nowej piosenki (na plycie wersja polska)
Wiecej informacji wkrótce a tym czasem do zobaczenia na koncertach !
xxx
No rzeczywiście mi ta piosenka trochę Brodką zalatuje, ale chciałabym pełną wersję usłyszeć. ![]()
Szanowni Państwo,
Bardzo nam miło, że zainteresowali się Państwo piosenką z naszej nowej reklamy. Już możemy potwierdzić - to NOWA Monika Brodka! Poniżej tekst naszego newsa z www.allfestivals.pl (nasza strona poświęcona festiwalom na której do zdobycia mnóstwo muzycznych nagród):
"Piosenka, którą słyszycie w naszej reklamie to premierowy materiał z nowej płyty... Moniki Brodki (na płycie będzie wersja po polsku). Zaskoczenie? I to jakie! Słyszeliśmy sporo materiału z tej płyty i jesteśmy przekonani: to będzie WIELKIE WYDARZENIE!
Dlatego jesteśmy zaszczyceni, że Hortex All Festivals mógł zostać partnerem tego projektu (a dokładnie: sponsorem dokumentu DVD o powstawaniu płyty)!
Kiedy będzie dostępna cała piosenka? Nie wiemy dokładnie, ale Monika Brodka na swoim MySpace pisze, ze premiera płyty już we wrześniu - nie możemy się doczekać!"
Dodamy tylko, że w Horteksie staramy się, żeby naszym reklamom zawsze towarzyszyła dobra polska muzyka - w naszych spotach mogli Państwo usłyszeć między innymi Novikę, Smolika, Piotra Kupichę, a ostatnio piosenkę "Lovely Place" w wykonaniu Krzysztofa Kubisia (podobała się tak bardzo, że specjalnie dla Państwa nagraliśmy jej pełną wersję!). No a teraz: Monika Brodka!
Pozdrawiamy
Zespół Hortex All Festivals
Cholera... nigdy bym nie wpadł, że to Monika Brodka
Kojarzyłem ją bardziej ze śpiewaniem smutów o ślubach... ![]()
Świetna metamorfoza! Ale poczekam na płytkę
Jeżeli cała będzie tak dobra jak ta piosenka kupię oryginał! ![]()
Faktycznie - dziwna rzecz jak na Brodke! Ciekawe, czy cala plyta bedzie taka? Ja bym chciala! ![]()
ja jak słuchałam tej piosenki z tej reklamy to coś mi zaleciało Brodką ![]()
ale tutaj wgl inaczej śpiewa! Świetne!! ![]()
Ciekawe, czy ci z horteksa znowu zrobia cala ta piosenke w calosci i dadza na siec?
to co, czekamy do września? ahh.. ![]()
a przeczytalas powyższe posty?
ale nie no tez nie moge sie doczekać ![]()
Ostatnio edytowany przez szprotka02 (2010-06-28 20:25:35)