dodaj pytanie +bez rejestracji
znowu ja ! ![]()
chciałam trochę .. no, nie powiem że ponarzekać. ![]()
ale zastanawia mnie czemu nie można zmieniać koloru czcionki w postach, czemu nie ma shoutboxa(czy jakoś tak
)
i z powodu zaśmiecania forum, które zdarza sie niemal codziennie(np. moimi postami
żart
) może dałoby się jakoś wyróżnić 'szukaj na forum' .. bo widząc niektóre posty to chyba nie jest widoczne ![]()
Ostatnio edytowany przez szprotka02 (2010-09-30 17:05)
Można zmienić kolor czcionki.
I jest wyszukiwarka na forum, po prawej u góry. A jeśli szukasz wypowiedzi konkretnej osoby, wchodzisz na Listę użytkowników i tam też jest wyszukiwarka. ![]()
Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-05-23 22:41)
kolory? aa.. a gdzie można.. ?
noo wiem że jest wyszukiwarka ![]()
Kliknij sobie w "cytuj" przy mojej wypowiedzi, to będzie widać JAK zmienić kolor. Bo GDZIE to nie wiem. ![]()
Tfu, znaczy wiem, w oknie wypowiedzi.
Znaczy nie ustawisz raz na zawsze, przy każdej wypowiedzi trzeba to robić, ale to chyba widać. ![]()
Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-05-24 15:08)
ach! tak myślałam, że kodem, tylko nie dokladnie wiedziałam jak ![]()
Dziękuję ! ![]()
O, jak ładnie! ![]()
znowu piszę ![]()
chciałam zapytac, jak zrobić, żeby dalo się link, np. www.onet.pl, ale żeby ten link był ukryty pod np. "klik". bo np. RBB ma w syg. takie coś :
" Nie wiesz jaka piosenka została użyta w reklamie nowej butelki Burn'a?
My już chyba znamy odpowiedź !!! "
i to "reklamie nowej butelki Burn'a" jest podkreślone, i jak sie na to kliknie, to sie wyswietli strona z tematem burna ![]()
wiem wiem, pytam, jaki kod ![]()
KLIKNIJ - w miejsce xxxx wstawiasz adres URL, a w miejsce KLIKNIJ wybrany tekst ![]()
P.S. Musisz zacytować sobie mojego posta, to zobaczysz kod, zapomniałam o tym.
Pod moim linkiem nic nie ma, oczywiście, poza "xxxx". ![]()
Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-05-27 17:56)
tutaj
dziękuję, po prostu wiedziałam, że mi pomożesz ![]()
Hehe, wysłało mnie na onet. ![]()
mogłam dać jakieś drastyczne zdjęcie..
![]()
shoutbox był ale zamiast ludzie pisać na forum zasypywali nas pytaniami tam,wklejając linki,nucąc melodię itd itp
czytałam temat czatu, ale tam chyba tylko zalogowani moga pisać?
Zdaje się, że pisać mogli wszyscy, dlatego robił się śmietnik. Ludziom nie chciało się szukać odpowiednich wątków na forum, to pytali o wszystko na czacie.
Może faktycznie czat dla zalogowanych byłby jakimś wyjściem?
Czy źle zrozumiałam i masz na myśli pisanie w wątku poświęconym czatowi?
Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-05-28 09:12)
Czat był tylko dla zalogowanych
A, to sorry. Wydawało mi się, że zalogowani wiedzą, czego nie pisać na czacie. ![]()
A jest jakaś szansa, że czat powróci?
Oczywiście, chociaż ostatnio wszyscy (Ci bardziej świadomi
) aż piszczeli, żeby go ściągnąć...
No piszczeli, bo to było nie do zniesienia.
Może dałoby się coś wykombinować zamiast czata, żebyśmy mogli rozmawiać? Przyznam, że nie mam żadnego pomysłu ani nie znam się na kwestiach technicznych. ![]()
niee, chodziło mi o shoutboxa, czy tam zalogowani mogą pisać
kurcze, a może zmieniło by sie to teraz, po latach.. koło tego okna co się pisze w shoutboxie, tak bardzo widocznie dało by sie : "nie pytaj tutaj o tytuły piosenek, użyj wyszukiwarki". coś takiego ![]()
Ostatnio edytowany przez szprotka02 (2010-05-28 15:36)
mozna byloby zrobic dostep do tego shoutboxa osobom np. od 30 postow albo po miesiacu od zalozenia konta. Wtedy nie byloby tak ze ktos zalozy konto i od razu spamuje ![]()
[ Wygenerowano w 0.112 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]