dodaj pytanie +bez rejestracji
Witam, dowiedzaiłem sie niedawno jak w łatwy i szybko sposob możemy ściąga muzyke z tego serwisu. stwierdzilem ze moze sie to komuś przyda ![]()
a wiec zaczynamy od tego ze otwieramy przegladarke, wpisujemy www.wrzuta.pl i szukamy interesującego nas kawałka. aby ściągną muzyczke musimy zrobi mała zmiane w adresie naszego pliku
na przykład:
http://v3ndetta.wrzuta.pl/audio/vH4pno8e0g/gorillaz-feel_good_inc
tak wygląda w orginale, interesuje nas fragment wytłuszczony. kasujemy go i zamiast niego wpisujemy /aud/file/
po przerobieniu wygląda on tak
http://v3ndetta.wrzuta.pl/aud/file/vH4pno8e0g/gorillaz-feel_good_inc
wystarczy nacisnac enter w naszej przeglądarece i rozpocznie sie pobieranie pliku
czasami jednak nie ma on rozszerzenia wiec wystarczy dopisac .mp3 :]
jest to przydatne gdyż z tego serwisu (przynajmniej u mnie) mp3 ktore ma 5 MB ściąga sie w jakies 3 sekundy
o wiele szybciej niz na programach p2p ![]()
Ostatnio edytowany przez cronix (2007-09-04 13:37)

sposob znany i dobry
juz pojawil sie na tym forum
na sciaganie z wrzuty jest obecnie wiele sposobów
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.Dzieki bardzo ;* pomogles mi niesamowicie ![]()
Niestety ten sposób przynajmniej u mnie już się nie sprawdza pisze ,że taki adres strony nie istnieje...
kto wie teraz inny sposób??
bo na razie zablokowane jest ściąganie w wrzuty ale to jest w naprawie;) podobno;D
Czy ktoś wie dlaczego nie działa zrzuta - pobieranie z wrzuty?
www........wrzuta.pl/...audio/.....
zamienić na:
www........wrzuta.pl/sr/f/........
Kurde Adi niezły jesteś.. zawsze mnie zastanawia skąd ludzie takie rzeczy wiedzą..
jakkolwiek dobrze że ktoś wie..
Super długo się zastanawiałem czy jakos się da.Wielkie dzięki
Ej kurde nie mogę tego ściągnąć.
Bardzo proszę o pomoc bo są wakacje i wyjeżdżam jutro i nie mam jak ściągnąć:)
Cos źle robisz. Ale jak nie umiesz to skorzystaj z www.zrzuta.eu , tak kopiujesz link i klikasz pobierz
Już mam. Na mozilla mi nie szło za to na Explorer wzięłam i od razu wszystko cacy;)
siemanko. mam ten sam problem z wyskakującym paskiem odtwarzania a plik audio i tak sie nie zapisuje. moze ktos wyjasnic ten problem. tylko niech opisze to osoba, ktora poradzila sobie z tym problemem a nie tak jak wszedzie pisza osoby ktore nie wiedza o co chodzi i pisze ze cos zle robie. pzdr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yy.. ja....zmieniam..i NIC !
No więc tak czytając ten post to wszystkim się udaje a mi nie ![]()
![]()
Zmieniam nie zmieniam..wchodze na stronki na których mozna sciagnac ktore tu podajecie i co ??!! No naciskam "ŚCIĄGNIJ" a zamiast sciagania to mi się to odtwarza:/
Kurcze musze mieć tą muze na jutro ! POMÓżCIE ! PROSZE
!!![]()
![]()
Pozdr. Nieńka :* :*
![]()
<3
Witam.
Teraz rzadne z powyższych sposobów nie działają.
Jeszcze z miesiąc temu ściągało się bez problemu, a teraz lipa.
Ściągałem przez wstawienie .../sf/f/... zamiast .../audio/...
Chyba zablokowali ściąganie muzy z Wrzuty ![]()
[ Wygenerowano w 0.056 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]