UWAGA!
Minęło 617 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Reklama: głosuj w wyborach (beatbox w tle) - ktoś kojarzy?!

• Strona:
  • 1

Mike

• gość

#1 2010-06-03 21:45

Heej!

Dzisiaj widziałem w TV bodajże nową reklamę, jako, że nigdzie nie mogę znaleźć o niej informacji - jest w niej mowa o nadchodzących wyborach 2010 i o możliwości głosowania od tej do tej godziny. Po prostu zachęcają, aby była jak największa frekwencja. Sama jest fajnie zrealizowana, a cechą charakterystyczną jest beatbox w tle. Wszystko ładnie dopasowane, pokazywane są różne sytuacje i na końcu jakieś logo aby zawsze pamiętać o zagłosowaniu, gdyż lokale wyborcze są dłuugo czynne.

Ktoś kojarzy? Ma link do reklamy (wątpliwe)?
Poza tym na końcu podawany jest też adres strony internetowej, niestety nie zapamiętałem sad

Pomóżcie, liczę na szybką odpowiedź!

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-06-03 21:45

Mike

• gość

#2 2010-06-03 21:55

Ha! Temat do usunięcia, znalazłem w chwilkę po poście:

Miód!

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie
  • Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 617 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy onet.pl - wybory czerwiec '89, Mam talent, Renault Laguna, Peugeot - rodziny i samochody, Netia - mobilny internet - cyganie, Odświeżacz powietrza Air Wick - Letni Ogród, Pamiętniki wampirów / The vampire diaries, podkład na rmf, [Travel & Living] LA Ink, Bitwa na głosy,
Popularne słowa kluczowe: głosuj w wyborach, głosujcie w wyborach - zachęcenie