UWAGA!
Minęło 610 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ nie działają zadne programy do pobierania muzyki itd

• Strona:
  • 1

• nowy

#1 2010-06-08 23:32

witam mam dosc duzy problem nie chcą mi działać zadne programy do sciagania muzyki i filmow . Normalnie sie instaluja ale pozniej wyskakują niby jakies błędy . czy wie ktos o co chodzi ??? sadsad prosze o pomoc

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-06-08 23:32

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#2 2010-06-08 23:38

A możesz napisać konkretnie o które programy chodzi i jakie błędy wyskakują? To mogłoby pomóc tym, co się znają na rzeczy albo korzystają z tych programów. smile

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

Snapshoton

Snapshot+158

#3 2010-06-09 00:37

Skąd masz internet? Jaki dostawca?

kakusia2211

• nowy

#4 2010-06-11 01:49

MAM W MULTIMEDI JEDEN STACJONARNY A DRUGI BEZPRZEWODOWY TEZ W MULTIMEDI  NIE DZIALA MI ARES ANI ZADEN Z PROGRAMOW DO SCIAGANIA MUZY I FILMOW .

Ostatnio edytowany przez kakusia2211 (2010-06-11 01:50)

• Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 610 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Discovery, Pizza Hut - Pizza... i znacznie więcej!, Filmy z plejady, Hotel 52, Fiat - Noc cudów, Ściąganie piosenek z Youtube, [Comedy Central] Seryjnie śmieszne, BrzydUla - TVN, ściąganie docelowe (czy jakoś tak xD), Venom Hunter Animal Planet,
Popularne słowa kluczowe: program do sciagania piosenek, czemu programy do pobierania z youtube nie działają, dlaczego zaden z programow do sciagania, do pobierania muzyki, nie działa mi program do sciagania filmow i muzyki, nie działają mi zadne programy do muzyki pobierania, nie działające programy do sciagania