dodaj pytanie +bez rejestracji
Jest teraz ta reklama orange gdzie facet naprawia samochod i ludzie kiwaja na tak lub nie. Nie znalazlem jej na necie wiec nie dam do niej linku.
To ta sama, w której wybiera koszulę w sklepie i też mu przez okno doradzają?? Fajna piosenka, też nie znalazłam reklamy. ![]()
Nie, nie ta piosenka. Reklama taryfy Pantera ma inny utwór.
wariateke napisał:
To nie do tego wątku chyba, tylko do N-Gine.
Chyba za wczesnie sie zaytalem o ta piosenke, moze jest za swieza. Albo ludkowie jeszcze jej nie kojarza, piosenki lub reklamy. Szkoda
szukam jej kilka dni, rozszyfrowalem połowe tekstu, ale nawet po tym nie mogę jej znaleźć, pewnie robiona na potrzeby rklamy. jak znajdziecie, to wrzućcie.
orange napisał:
http://www.orange.pl/portal/map/map/article?id=4806364&_requestid=28081
mam tylko to.
Super, przynajmniej będzie jasne, o którą piosenkę chodzi. ![]()
pitrix czlowieku czy ty nie potrafisz czytac ??? Przecierz jest wyraznie napisane ze to nie jest ta piosenka. Czlowieku, najpierw popatrz a pozniej pisz.
no wlasnie teraz jest nowsza reklama tych taryf i jest w niej wykorzystana nowa piosenka...? ja rowniez bardzo bym sie chciala dowiedziec jak slowa chyba takie : "if you check my head.. see a better end " czy cos w tym rodzaju ;/ ...? jezeli ktos ja zna prosze o odpowiedz ![]()
Christina Courtin - Feel it in your bones
Christina Courtin - Feel it in your bones
To jest ta !![]()
Jak nie było odpowiedzi, to nie było. A teraz mamy aż dwie. ![]()
Amazonka, wielkie podziękowania masz ode mnie.
Mam wrażenie, że wersja z reklamy jest poprawiona i bardziej melodyczna ale nie chcę narzekać. Bardziej mi się podoba taka jaką usłyszałem w reklamie. Gdyby ktoś wiedział gdzie można znaleźć te lepszą wersję byłbym wdzięczny ![]()
dzięki za podanie tytułu ![]()
[ Wygenerowano w 0.060 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]