UWAGA!
Minęło 599 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ 40-latek

• Strona:
  • 1

cobros17+86

• vip

#1 2010-06-21 10:49

Ok to będzie trudne ale wieżę w was:Dbig_smile poszukuje piosenki z "40 latka " z końcówki jednego z odcinków

chyba wtedy gdy Karbowski Chciał rzucić palenie to było na końcu byli pokazywani idący ludzie piosenka śpiewana przez kobietę tyle pamiętam wiem że mało ale może ktoś skojarzy:)

Ostatnio edytowany przez cobros17 (2010-06-21 10:49)

Vip ma zawsze rację  - no chyba że administrator lub moderator  mówi inaczej big_smile
"Choćbyś nie wiadomo jak starał się coś zrobić, Chuck Norris zrobi to lepiej, szybciej i taniej. " cool cool
"Piosenki osobiste" http://muzykazreklam.pl/t21518.html/ Zapraszam
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-06-21 10:49

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#2 2010-06-21 11:08

Gdyby nie to, że śpiewała kobieta, obstawiałabym Stana Borysa - Serce, serduszko...hmm

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

cobros17on

cobros17+86

• vip

#3 2010-06-21 12:20

no tak ta też tam była ale mi się wydawało że była tam ( w serialu) piosenka śpiewana przez kobietę

może nie ten odcinek

głos podobny do "Kory" z Manamu nie wiem może coś mi się pomieszało

dawno już tego odcinka nie widziałem

Vip ma zawsze rację  - no chyba że administrator lub moderator  mówi inaczej big_smile
"Choćbyś nie wiadomo jak starał się coś zrobić, Chuck Norris zrobi to lepiej, szybciej i taniej. " cool cool
"Piosenki osobiste" http://muzykazreklam.pl/t21518.html/ Zapraszam
  • Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 599 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Pierwsza miłość, Mam talent, ..proszeo pomoc w ustaleniu utworu z maxior.pl, Kinder Pingui, [Zone Reality] Panna młoda czy potwór, You Can Dance, Muzyka z Ligi Światowej w siatke, Na Fali / Surf`s up, "Jak muzyka i filmy wpływają na rozwój człowieka " - badanie społeczne,
Popularne słowa kluczowe: