dodaj pytanie +bez rejestracji
zna ktoś tą piosenkę , która leci w tle tej reklamy na tvn ?
PONAWIAM PYTANIE KOLEGI ! kto wie co to za nuta ?
mam wrażenie że tą piosenke wykonujen Benny Benassi
ale pewnie to nie on
żeby cholerka chociaż znać słowa które lecą w tym urywku, bo ja nie bardzo łapie co tam jest śpiewane
A może coś podobnego leciało w amerykańskiej wersji programu? Nie oglądał tego nikt?
Słuchając reklamy ciężko wychwycić słowa...
Wydaje mi się że padają tam takie słowa mniej więcej...:
- girlfriend
- Go, they go
- do it
- tell me now
ale mogę się mylić
wiem że o piosenkę pytaliście miesiąc temu ale ja nadal jej nie znalazłam nigdzie, odpisze ktoś jeszcze w ogóle?
ja szukam piosenki z nowego zwiastunu ! reklama jak te dziewczyny wychodza z tych takich "klatek" [?] dla koni a na końcu w lewym górnym rogu jest trójka jurorów a na środku stio Krupa w czerwonej sukience. kto wie jaka pisoenka została wykorzystana?
Cassandra napisał:
Delphic - Clarion Call
To z reklamy TVN'u . Z Top Model nie znam, może została stworzona do reklamy ?
http://www.tvn.pl/program/2384/view
wie ktoś co tutaj jest za piosenka? ;d
Mi się wydaje że to Ke$ha...
Poszukuję piosenki z zapowiedzi Top Model Zostań Modelką. Żeński głos, reklama wygląda mniej wiecej tak, że modelki stoją na takich jakby torach wyścigowych, widać też Michała Piróga i Magdę Mielcarz. Z gory dzięki
jo94 napisał:
Poszukuję piosenki z zapowiedzi Top Model Zostań Modelką. Żeński głos, reklama wygląda mniej wiecej tak, że modelki stoją na takich jakby torach wyścigowych, widać też Michała Piróga i Magdę Mielcarz. Z gory dzięki
ja tak samo ![]()
też szukam piosenki z reklamy top model kiedy ustawiaja sie w boksach dla koni.czy ktos pomoze??????
no ja tez szukam tej piosenki . i nawet nie mogę znaleźć tego zwiastunu . ![]()
[ Wygenerowano w 0.061 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]