dodaj pytanie +bez rejestracji
The Baseballs – niemiecki cover band wykonujący znane współcześnie przeboje pop w stylu rockabilly oraz rock and roll. Popularność przyniosły mu wydane w 2009 single Umbrella (cover piosenki Rihanny) oraz Hot n Cold (cover piosenki Katy Perry) promujące debiutancki album grupy pt. Strike!.
bardzo fajny zespół, naprawdę
obejrzyjcie koniecznie:

i co sądzicie o tych chłopakach? ![]()
Ostatnio edytowany przez szprotka02 (2010-06-21 21:31)
Dobrzy są - wole ich wersje niż oryginał:D
Bosz...xD moja siostra ich namiętnie słucha xD ale mnie osobiście sie nie podoba-nie lubie takiej muzyki ale mysle ze dają taki nowy, inny wyraz xD
no w sumie, też wole ich wersje
nie wiem, jakie to lata, ale lubie te klimaty xD
to jest nowy zespół tz lata współczesne zajmuje się coverami przebojów popowych na bardziej rockowe
trochę informacji z wikipedi
The Baseballs – niemiecki cover band wykonujący znane współcześnie przeboje pop w stylu rockabilly oraz rock and roll. Popularność przyniosły mu wydane w 2009 single Umbrella (cover piosenki Rihanny) oraz Hot n Cold (cover piosenki Katy Perry) promujące debiutancki album grupy pt. Strike!.
Debiutancka płyta Strike! miała swoją premierę 1 maja 2009 i szybko wspięła się na szczyty list przebojów, zajmując ostatecznie 6. miejsce w niemieckich, 15. miejsce w austriackich i 2. miejsce w szwajcarskich rankingach sprzedaży za maj.
Siułap siułap
) Hot n cold w ich wykonaniu rządzi. Jednak na dłuższą metę nudzi koncepcja znanych coverów, gdy słucham ich dłużej.
[ Wygenerowano w 0.058 sec, liczba zapytań do bazy danych: 10 ]