Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
Witam,poszukuje piosenki z reklamy rexony z Małgorzata Sochą.na You Tube jest tylko ruska wersja a mi chodzi o tą angielską.
http://muzykazreklam.pl/t14628.html
Ostatnio edytowany przez szprotka02 (2010-06-27 11:46:59)
nie doczytałam, sory.
przyzwyczajenie.
zwracam honor ![]()
Jedyna oryginalna, to ta rosyjska :-)
To jest Żanna ( Janna, Jeanna, Zhanna) Friske - Madonna Wschodu, uwielbiam ją od kilku lat :-)
Wsłuchałam się dziś, w reklamie śpiewa po angielsku, a Wikipedia podaje w jej dyskografii piosenkę "I Was" czyli wersję angielską "Ja byla". Coś w tym musi być.
huviretki napisał:
Wsłuchałam się dziś, w reklamie śpiewa po angielsku, a Wikipedia podaje w jej dyskografii piosenkę "I Was" czyli wersję angielską "Ja byla". Coś w tym musi być.
Pewnie jakiś DJ zrobił cower więc szukam w miksach,Dzieki chłopaki za zainteresowanie
W reklamie na pewno jest inna wersja, angielska na moje ucho
Niestety nie mogę nic więcej znaleźć.
Od samego początku zakochałam się w tej piosence, po wielu poszukiwaniach dowiedziałam się, że oryginał jest w rosyjskim. Jednak na potrzeby reklamy został przetłumaczony jedynie kawałek tej pisoenki. Po angielsku tytuł powinien brzmieć "I was", więc jeśli komuś uda się coś znaleźć to tylko przetłumaczony kawałek. :]
, tygrysica ♥ napisał:
Zahanna Friske-Ya byla[youtube][/youtube]
to już wiemy bo teledysk tej piosenki jest na samym początku.
Sam wiele szukałem ale nie znalazłem ;/ Jest tylko "ruska" oryginalna wersja piosenki ;/