dodaj pytanie +bez rejestracji
Chodzi mi o najnowszą piosenkę z reklamy Dr House, gdzie siedzi z pielegniarką itp..
Coś jak by po francusku
Nie, tamten temat widziałem.. Ta reklama leci od kilku dni na Tvn..
wiem, o którą chodzi... też szukam tej piosenki.... ktoś śpiewa po angielsku i francusku
" darling mon amour I love You pour toujours" potem jest coś jeszcze "bien sur" i " de velours", ale znaleźć tego nigdzie nie mogę ![]()
szukajcie, szukam i ja, zależy mi na tym bardzo ale nigdzie nie moge znalezc ![]()
Jak się nazywa piosenka z reklamy Czterech pancernych na TVN ?!
bETLEJ napisał:
Jak się nazywa piosenka z reklamy Czterech pancernych na TVN ?!
Pomyliłeś wątki: http://muzykazreklam.pl/t15026.html.
No, to chyba znalazłam.
Frank Sark - Hello Darling
huviretki, jesteś wielka ![]()
Chociaż tutaj, bo w rzeczywistości to nie za bardzo. ![]()
tez mam prosbe o wrzucenie tej piosneki gdzies na serwer, bo nie mozna jej nigzie znalezc:(
jak się okazuje TVN jest bardzo życzliwy ![]()
o to mejl od nich:
Witamy,
Dziękujemy za maila oraz zainteresowanie nasza stacją.
W nawiązaniu do zapytania pragniemy poinformować, iż piosenka ta nosi tytuł Frank Sark - Hello Darling.
Pozdrawiamy,
Dział Kontaktów z Widzami
Miło ze strony TVN. Lepiej za późno niż wcale. ![]()
tylko czy mógłby ktoś podać gdzieś tekst? bo coś widzę, nie zbyt rozchwytywany jest na internecie...
nat napisał:
tez mam prosbe o wrzucenie tej piosneki gdzies na serwer, bo nie mozna jej nigzie znalezc:(
Bardzo proszę, oto link do piosenki: Frank Sark-Hello Darling
)
http://www.4shared.com/audio/GZSUWGch/F … rling.html
Witam. Mam takie pytanie. Wie ktoś może jaka piosenka leci (a w zasadzie leciała) w zapowiedzi odcinaka Poison na tvn. W reklamie był motyw ze staruszką, która podrywała dr House'a. Niestety nie umiałem znaleźć tej reklamy w necie, więc liczę, że może ktoś pamięta. Z góry dzięki za odpowiedź.
Greg napisał:
Witam. Mam takie pytanie. Wie ktoś może jaka piosenka leci (a w zasadzie leciała) w zapowiedzi odcinaka Poison na tvn. W reklamie był motyw ze staruszką, która podrywała dr House'a. Niestety nie umiałem znaleźć tej reklamy w necie, więc liczę, że może ktoś pamięta. Z góry dzięki za odpowiedź.
[/wrzuta]
o to chodzi?
willow napisał:
Greg napisał:
o to chodzi?
niestety nie to, ale dzięki za zainteresowanie ![]()
witajcie,
proszę o tytuł muzyki, nieraz leci reklama dr.house, odcinek o nowym dyrektorze, dr.house odpala radio ( chyba ipoda) i leci fajna nutka tu tu turulu coś jakby ze "Skrzypka na dachu" albo jakiś taki grecki klimat
dziuszka napisał:
witajcie,
proszę o tytuł muzyki, nieraz leci reklama dr.house, odcinek o nowym dyrektorze, dr.house odpala radio ( chyba ipoda) i leci fajna nutka tu tu turulu coś jakby ze "Skrzypka na dachu" albo jakiś taki grecki klimat
To chyba The Who - Baba O'riley albo The Who - Won't get fooled again.
[ Wygenerowano w 0.054 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]