UWAGA!
Minęło 655 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Polski boys band rock'n'rollowy

• Strona:
  • 1

McAron

• gość

#1 2010-08-05 12:01

Witam.
Poszukuję utworu polskiego zespołu stylizowanego na początki Rock'n'rolla. Teledysk jest czarno biały jakby z czasów Elvisa Presleya. Zespół to kilku chłopaków - jeden z nich o głosie łudząco podobnym do Elvisa. Utwór to typowy rock'n'roll z czasów wybuchu rock'n'rolla na świecie.
z góry dzięki pozdrawiam

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-08-05 12:01

McAron

• gość

#2 2010-08-05 12:17

Dodam że zespół jest współczesny

gestappoona

gestappo+78

• vip
  • Miejscowość: Kaliszfornia

#3 2010-08-05 15:10

A nie chodzi o The Baseballs tylko oni sa niemcami...xD

McAron

• gość

#4 2010-08-05 16:18

Ha jesteś wielki. Byłem pewien że to Polacy. Wielkie podziękowania - od mojej żony szczególnie - uwielbia ich i liczyła tylko że pojawią się na jakimś kanale muzycznym. Wiedziałem że można na Was liczyć. pozdrawiam.

• Strona:
  • 1
Statystyki tematu "Polski boys band rock'n'rollowy": ocena 9 na 10, liczba ocen: 4, wyświetleń 1250
Dodaj odpowiedź
Minęło 655 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Jaka to melodia, Piosenki na mecz, Mało znane kapele rockowe, Skins, Piosenka Green Day'a, Trudna piosenka, Wspomnień czar - lata 80 w polskiej i światowej muzyce., Sopot festiwal 2008 - gwiazdy lat 80', Must be the music. Tylko muzyka, Licencja na wychowanie,
Popularne słowa kluczowe: boysband polski, polski band boys, polski zespół rock and roll, polskie boys bendy