dodaj pytanie +bez rejestracji
Witam:]]
Chciałabym się dowiedzieć jak nazywa się piosenka z nowej reklamy , w której są pokazywane nowe filmy ,które będą już jesienią, mniej więcej jest tam ,,szpilki na giewoncie'' ,, ludzie chudego'' , wydarzenia też pokazują;)) itd:
jest to głos żeński na pewno i bardzo ta piosenka mi się podoba,więc czekam na pomoc:)
martyska napisał:
Witam:]]
Chciałabym się dowiedzieć jak nazywa się piosenka z nowej reklamy , w której są pokazywane nowe filmy ,które będą już jesienią, mniej więcej jest tam ,,szpilki na giewoncie'' ,, ludzie chudego'' , wydarzenia też pokazują;)) itd:
jest to głos żeński na pewno i bardzo ta piosenka mi się podoba,więc czekam na pomoc:)
Ja dzisiaj usłyszałam tę piosenkę i też wpadła mi w ucho, ale niestety nie znam jej
także mogę tylko dołączyć się do prośby i jakbyś się sama dowiedziała jaka to piosenka, to daj znać ![]()
Ja również szukam tytułu albo wykonawcy tego utworu. Czy ktoś pamięta może jakieś słowa piosenki?
niestety nie kojarzę tych słów , nie są polskie ,więc trudno mi skojarzyć ![]()
ale dziękuję,że dołączacie ![]()
ja nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale wydaje mi się że tam padają słowa co w stylu "you are not be an angel but somebody say...." coś tam tylko że szukam czegoś takiego i jakoś marnie mi to idzie... ![]()
nom fajna muza ale tytuł nie znany, ktos kto umie bardzo dobrze ang moze by wyłapał jakies słowa
Wielkie dzięki za nazwę tego utworu ;]
No koleś. Masz u mnie WIELKIE piFFFko;))![]()
![]()
Jej no tak refren już kojarzę!!
dziękuję Ci bardzo Manzo ;*;*;*
i dziękuję ,że tyle osób usiłowało jej szukać ,bo to coś w końcu pomogło ![]()
heh ta sama piosenka byla w reklamie jeakies kawy tylko ze tam zostala wykorzystana zwrotka:D
A czy ktoś wie z jakiej strony można pobrać piosenkę "These are the Days" Walther Ppk za darmo. plis:rolleyes:
Super! Dzięki ;* Manzo jesteś wielki ![]()
znam odpowiedz na wasze pyt
these are the Days - Walther PPk to jest to;)
[ Wygenerowano w 0.066 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]